YA SINKKIASETAATTI 13 MG MINTTU-VADELMA IMESKELYTABL 60 KPL

10,90 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mintun ja vadelman makuinen imeskeltävä sinkkivalmiste flunssan oireisiin ja lyhentämään flunssan kestoa. YA Sinkkiasetaatti 13 mg imeskelytabletin sisältämä sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 tabletti imeskellään 2-3 tunnin välein. Suositeltava annos 6 tablettia vuorokaudessa. Anna tabletin liueta hitaasti suussa. Aloita mahdollisimman pian flunssaoireiden alettua (kurkkukipu, nuha). Käytä korkeintaan 5 päivän ajan. Älä ylitä annosta.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 6 tablettia sisältää: sinkki 78 mg. Ainesosat: sinkkiasetaatti (13 mg sinkkiä), kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, aromit (vadelma- ja piparminttuaromit), makeutusaineet (sorbitoli (fruktoosin lähde), isomaltuloosi, fruktoosi, sukraloosi), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, piidioksidi. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA SINKKIASETAATTI 13 MG MINTTU-VADELMA IMESKELYTABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.