YA SINKKIASETAATTI 13 MG PIPARMINTTU-APPELSIINI IMESKELYTABL 60 KPL

4/5
10,90 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan piparmintun ja appelsiinin makuinen imeskeltävä sinkkivalmiste flunssan oireisiin ja lyhentämään flunssan kestoa. YA Sinkkiasetaatti 13 mg piparminttu-appelsiini imeskelytabletin sisältämä sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 1 tabletti imeskellään 2-3 tunnin välein. Suositeltava annos 6 tablettia vuorokaudessa. Anna tabletin liueta hitaasti suussa. Aloita mahdollisimman pian flunssaoireiden alettua (kurkkukipu, nuha). Käytä korkeintaan 5 päivän ajan. Älä ylitä annosta.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 6 tablettia sisältää: sinkki 78 mg. Ainesosat: Isomaltuloosi, sorbitoli, sinkkiasetaatti (13 mg sinkkiä), appelsiiniaromi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piparminttuaromi, sukraloosi. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tuotearviot (27)

Toimiva mutta jauhoinen
Omien havaintojeni mukaan on toiminut mutta imeskelyn jälkeen suuhun jää epämiellyttävä karkea ja jauhoinen tunne, vähän kuin suu olisi kuiva tai turtunut.

Voin silti suositella koska itselläni on toiminut pienestä haitasta huolimatta!
Ei herkkämakuaistisille
Ei ole herkkämakuaistisen tuote. En ole koskaan imeskellyt yhtä oudon makuista tablettia. Ehkä vähän raikasti ja avasi käheää kurkkua, mutta en mitenkään pystynyt imeskelemään loppuun edes yhtä. Jättää suun luonnottoman tuntuiseksi, hiekkapaperimaiseksi.
Tämä tepsii!
Helpottaa kurkkukivun heti. Käytin vain 3 päivää eikä kurkkukipu enää palannut. Maku ei haitannut, kun makuaisti oli muutenkin poissa. Terveempänä maku kyllä tuli esiin:ei mikään karkki, mutta tehonnut niin hyvin useampaan flunssaan, etten poista tähteä arvosanasta. :)
Maku huono, mutta tehosi
Maku oli epämiellyttävä mutta flunssan oireet helpottuivat.
Piti taudin pois
Piti taudin hyvin pois.

Huonot puolet ovat, että maistuvat turhan voimakkaalle, kuivaavat suun ja vei makuaistin, joka nyt pois viidettä päivää käytön jälkeen. Kaikki maistuu pahalle.
Toimii! 5/5
Lievittää tehokkaasti flunssan oireita. Pari paleltumisen jälkeistä alkavaa kurkkukipua saatu sivuutettua jopa yhden tabletin voimin. Suosittelen kokeilemaan jos tuote ei ole tuttu.
Paras apu flunssaan!
Auttaa! Suosittelen vaikka maku ei mikään hyvä ole. Pääasiahan kuitenkin saada pöpö pois.
Vie makuaistin
Taisi viedä nuhan ja kurkkukivun, mutta vei makuaistin koko päiväksi ja toisaalta tabletin maku tuli kaiken juoman ja ruuan läpi. Joten en pystynyt juomaan, enkä syömään. Kaikki maistui niin pahalta.
Tehokas tuote
+ miellyttävän makuinen
+ lyhensi flunssan kestoa
+ lievitti flunssan oireita
- makeutusaine saa vatsan kipeäksi
- jättää kummallisen tuntuman suuhun
Uskomaton tuote
Otin ensimmäisen tabletin, kun yöllä heräsin flunssaiseen oloon ja kurkkukipuun. Todella hyvä tuote. Aikaisemmin flunssani on kestänyt n. kaksi viikkoa ja usein on tullut vielä jälkitauteja. Nyt olo on ok eikä enää flunssan oireita.
Tehokas tuote
Paras sinkkitabletti mitä olen kokeillut. Maku hyvä, eikä liian makea. Jauhomaisesta rakenteesta kaikki eivät pidä, mutta juuri siitä syytä tämä mielestäni tehoaa niin hyvin, kun sinkki ehtii vaikuttaa kurkussa tarpeeksi kauan.
Pieni hinta flunssan lyhentämisestä
Jättää suun tosiaan rutikuivaksi ja maistuukin aika pahalta, silti tehotakseen pitäisi ottaa ainakin kuusi kertaa päivässä. Mutta kun toimii, niin toimii. Loistava tuote.
Parantaa flunssan
Nopeuttaa flunssasta paranemista! Joku kauhistelee makua, mutta se on sinkkiasetaatille luonnollinen, eikä minusta paha. Tämä sinkin muoto on paras flunssan taistelija!
Uskomattoman pahanmakuinen
Maku oli omaan makuuni järkyttävän paha. Mieluummin kärsin flunssasta kuin imeskelen enää toista tällaista, vaikka ainesosiltaan, hinnaltaan ja vaikuttavilta aineiltaan oivallinen tabletti onkin.
Hyvänmakuinen imeskelytabletti
Vihdoin päätin ostaa sinkkitabuja saadakseni flunssan nopeammin ohi. En tiedä johtuiko juuri näistä, että tauti todellakin meni nopsaan ohi, mutta ainakin ihan mukavan makuisia tabuja - ehkä tehokin kohdallaan.
Raikas maku, tuntuu lievittävän kurkkukipuakin
Pehmentää karhean tuntuista kurkkua ja helpottaa kipua.
Vaikutti hyvältä, tykkäsin
Imeskeltävä tabletti tuo hyvän maun myös suuhun.
Hyvä, että on nimenomaan sinkkiasetaattia.
Kuten joku sanoi, tutkimustenkin mukaan juuri asetaatti toimii imeskeltynä flunssaan parhaiten. Maku on hyvä, eikä liikaa makeutusaineilla pumpattu kun herkkämahainenkin kestää.
Teho hyvä, maku paha
Itse palaan takaisin ZincFlu-suihkeen käyttöön.
Suosittelen.
Hyvänmakuinen helposti käytettävä.
Helpotti flunssaa
Miellyttävän makuinen ja olo helpottui.
Toimiva
Toistetusti kokeiltuna pysäyttää flunssan etenemisen. Myös tutkimusnäyttö tukee tätä kokemusta.
Auttoi flunssan paranemista
Hyvän makuinen ja helpotti oloa.
Täsmätuote
Tässä on sinkkiä juuri oikea määrä oikeassa muodossa, jotta vilustumisen eteneminen heikkenee. Maku ei ole kummoinen mutta ei tätä maun vuoksi syödäkään. Karkit on erikseen.
Ei lainkaan huono
Yhtä suihkemallia testanneena sanoisin ettei maultaan lainkaan huono. Eikä tätä maun takia syödä, eli jos tekee tehtävänsä, niin on hyvä tuote.
Pahan makuinen
Ei liukene hyvin suussa, jättää tahmaisen ja tunkkaisen maun. Piparminttu tai appelsiini eivät maistu. Makuaisti heikkeni hetkellisesti.
Huono
Pahanmakuinen ja jauhomainen. En pitänyt.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA SINKKIASETAATTI 13 MG PIPARMINTTU-APPELSIINI IMESKELYTABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.