YA SINKKI+KUPARI TABL 100 KPL

5/5
9,10 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvin imeytyvä sinkki- ja kuparivalmiste hiusten ja ihon hyvinvointiin ja tukemaan vastustuskykyä. Valmiste sisältää sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston terveyttä. Valmisteen sinkillä ja kuparilla yhdessä on myös immuunipuolustusta vahvistava vaikutus. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai FODMAP-yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä säännöllisesti. Lyhytaikaisesti flunssan aikana 3 tablettia päivässä. Keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos olet raskaana tai imetät. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää: sinkki 20-60 mg, kupari 300-900 mikrog. Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkibisglysinaatti, aakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kuparibisglysinaatti.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Loisto tuote
Loistava tuote. Helposti nieltävät tabletit ja kuparilisä plussaa. Tuote on ainakin toistaiseksi pitänyt flunssan kaukana :)
Pitää flunssan poissa.
Tätä kerran päivässä niin flunssa on pysynyt poissa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA SINKKI+KUPARI TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.