YA TEHOKOSTEUTTAVA SILMÄTIPPA 10 ML

4/5

Special Price 11,99 €

Hinta: 14,10 €

(1199,00 €/L)
TAI

Uusi pehmeämpi pullo ja parempi käyttömukavuus!

Tuotetieto

YA tehokosteuttavat silmätipat helpottavat keskivaikeasta ja vaikeasta kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita, kuten kirvelyä, kutinaa, roskan tunnetta silmässä ja silmien vuotamista. Säilöntäaineettomat tipat sopivat pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön sekä piilolinssien käyttäjille. Silmätippojen sisältämät trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmän pintaa kuivumiselta ja soluvaurioilta. Hyaluronaanin suuri molekyylikoko ja korkea pitoisuus 0,25 % tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti kosteuttavan. Silmätippapullon erikoisannostelija on säädetty ihanteellisen koostumuksen kanssa optimaalisesti toimivaksi. Erikoisannostelija myös takaa säilöntäaineettoman koostumuksen hyvän säilymisen (3 kk avattuna). Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Tipauta 1-2 tippaa 1-3 kertaa päivässä kumpaankin silmään tarpeen mukaan. Säilyy avattuna 3 kuukautta.

Tuotteen koostumus

2,0% trehaloosi, 0,25% hyaluronaani steriilissä, isotonisessa, vähäfosfaattisessa puskuriliuoksessa.

Tuotearviot (20)

Toimiva tuote
Luottotuote! Kosteuttaa, eikä sumenna silmiä. Pullo toimii, kun sitä käyttää OHJEIDEN MUKAAN.
Loistava tuote
Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.
Nopea/pitkävaikutteinen .
Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
Loistava tuote
Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.
Nopea/pitkävaikutteinen .
Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
Hyvä tuote, mutta pullossa kehittämisen varaa.
Tipat tuntuu hyvältä, mutta pullo on käytössä todella surkea. Tässä kehittämisen paikka!
Hyvä tuote, kehno pullo
Tuote olisi saanut 5 tähteä, mutta surkea pullo pudottaa yhden tähden. Pitkäkestoinen apu kuiville silmille. Markkinoiden parhaat silmätipat.
Hyvä tuote
Kannattaa lukea käyttöohjeet, sen jälkeen purkin käyttö sujuu.
Parhaat tipat ikinä!
Olen kokeillut ties kuinka montaa eri silmätippaa ja -geeliä, mutta kehnoin tuloksin. Jokapäiväinen elämäni kuitenkin mullistui, kun kokeilin näitä tippoja. Tuulinen keli tai pitkään tietokoneella työskentely eivät enää aiheuta oireita, vaan silmät pysyvät virkeinä ja kosteina koko päivän. Vahva suositus!
Hyvä tuote huonossa pakkauksessa
Tipat toimivat hyvin ja niiden vaikutusaika on hyvä. Uudelleen ostamisen harkintaa kuitenkin lisää epäonnistunut pullo. Sitä saa puristaa todella jämäkästi ennen kuin sieltä tipan saa ulos. Voimankäytöstä johtuen niitä sitten tulee helposti liikaakin.
Todella surkea pullo
sisältö ok muta pullo aivan surkea, joten en aio ostaa jatkossa ellei pulloa/ pakkausta korjata
Pullo kuntoon
Tehkää nyt oikeasti tuolle pullolle jotain! Vuosien etsinnän jälkeen löysin viimeinkin hyvät tipat, jotka eivät kirvele vaan auttavat oikeasti, mutta pullo tekee hulluksi!!
Sama arvostelu kuin aikaisemmat!!!
Todellakin kostutustipat on oikein hyvät, mutta se pullo on oikeesti ihan heikko esitys.
Tuote hyvä mutta annostelupullo surkea :(
Tuote oli miellyttävä silmille (myös piilareitten kanssa). Mutta pullo todella surkea. Tippoja ei tule tasaisesti ja eikä aina oikeaan kohteeseen. Samaten pullon loppuja ei saa pullosta ulos vaikka pullon puristaa lyttyyn. Paljon menee nestetta hukkaan.
Tipat hyvät. Pullon annostelunokka surkea.
Tipat itsessään ovat hyvät. Annostelu pullosta on niin huono, etten aio enään ko. tuotetta ostaa mikäli annostelua ei paranneta. Pullosta ei tahdo tulla annosteltaessa tippaa tai tulee suuri määrä nestettä.
Hyvä tuote, pullo surkea
Kuten muutkin huomanneet, kostutustipat itsessään hyvät, mutta pullo surkea. Joko tippaa ei meinaa tulla tai sitten tulee paineella kunnon töräys, jolloin osa menee ihan minne sattuu. Kostutustipoista ollut käytössä niin montaa merkkiä, etten aiemmin ole näin huonoon pulloon törmännyt. Tähän parannus, niin olisi 5 tähden arvoinen.
Tipat ok, pullo kehno.
Tipat kosteuttaa ihan ok hyvin, mutta pullo on todella huono. Yhtä tippaa on todella vaikea saada pullosta ulos, yleensä käy niin että yksi silmään ja kaksi poskelle tai silmäluomelle. Esim thealoz duo suht vastaavaa tavaraa, hieman kalliimpaa, mutta uskoisin että thealoz duo tulee halvemmaksi koska tämän hukkaprosentti niin suuri.
parasta!
ensimmäiset tipat, joista on todella apua. Fantastinen tuote todella hankaliin silmiin.
Miellyttävä koostumus
Ovat olleet käytössä noin viikon ja tuntuvat tehokkailta. Tuote ei ole liian geelimäinen, ei kirvele eikä tahraa. Pullon kärkeä oli alussa vaikea kohdistaa, koska se on lyhyt ja leveähkö. Muutaman kerran harjoittelun jälkeen onnistuu ja pullosta saa tulemaan yhden tipan kerrallaan. Luulen, että olen löytänyt oikeanlaiset silmätipat.
Paras silmätippa mitä olen kokeillut!
Kerrankin sain apua! Muut tipat eivät ole tähän asti tuoneet samanlaista helpotusta. Ja tässä suurena plussana, että on kotimainen, säilöntäaineeton ja allergiatunnuksen omaava. Toimii siis minulle, kun olen tällainen allergikko. Pullosta saa helposti sopivan tipan kun sitä ohjeiden mukaisesti käyttää.
Vaikea
Huonosti tipat tulevat,korkki saisi olla isompi.
Hyvä tuote, pakkaus huono
Todella tehokkaat silmätipat kuivasilmäisyyteen, mutta pullon kärki on olematon, joten tippoja on vaikea annostella. Hieman pidempi ja terävä kärki olisi parempi. Pullosta ei myöskään tule tippoja kovin hyvin, vaan sitä pitää puristaa melko kovaa, ja sitten nestettä tulvahtaakin helposti liikaa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA TEHOKOSTEUTTAVA SILMÄTIPPA 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.