YA SÄILÖNTÄAINEETON SILMÄTIPPA 10 ML

4/5

Special Price 10,97 €

Hinta: 12,90 €

(1097,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttavat ja säilöntäaineettomat silmätipat. Hellävaraiset silmätipat sopivat erityisesti päätetyöskentelyn, ilmaston, silmäleikkauksen tai piilolinssien kuivattamille ja herkistyneille silmille sekä herkille ja aroille silmille jatkuvaan käyttöön. Silmätipat kosteuttavat kuivia ja herkkiä silmiä luonnollisesti. Hyaluronaattia sisältävät tipat suojaavat ja vähentävät silmiesi kirvelyä ja ärsytystä sekä tasapainottavat kyynelnestettä. Säilöntäaineettomat tipat sopivat käytettäväksi kaikentyyppisten piilolinssien kanssa, ennen piilolinssin laittamista silmään sekä linssin käytön aikana. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotteen käyttö

1-2 tippaa 2-3 kertaa päivässä molempiin silmiin tai tarpeen mukaan. Suoraan silmiin: Tiputa 1-2 tippaa silmään ja räpäytä silmää 2-3 kertaa, jotta liuos leviää tasaisesti silmän pinnalle. Piilolinssien avulla: Pidä linssiä keskisormen kärjen päällä, tiputa 1-2 tippaa linssille ja laita linssi silmään. Räpäytä silmää 2-3 kertaa. Tai tiputa 1-2 tippaa suoraan silmään piilolinssin päälle. Pidä vähintään 10-15 minuutin väli mahdollisen silmälääkkeen laittamisen kanssa. Avattu pullo käytettävä 3 kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

Natriumhyaluronaatti 0,2% steriilissä isotonisessa, fosfaattipuskuroidussa liuoksessa.

Tuotearviot (3)

Loistava kotimainen tuote
Hyvä kosteutusvaikutus. Lyhyt tippanokka helppo käyttää. Kotimaisuus ja allergiatunnus isot positiiviset asiat! Suosittelen lämpimästi muillekin.
Epäonnistunut pakkaus (pullo).
Tipat sinänsä ihan kelvollisia. Mutta pullo! Omituisen mallisella tippakärjellä varustettu pullo tiputtaa tippoja hukkaan. Kuinka suojakorkki, jossa on reikiä voi tehdä pullosta hygieenisemmän? Harmittaa kun en ostaessani muistanut, että pullo on huono.
Paras
Paras silmätippa kymmenistä kokeilluista. Bonuksena ehdottomsti säilöntäaineettomuus.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA SÄILÖNTÄAINEETON SILMÄTIPPA 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.