YA DEKSPANTENOLI SILMÄTIPPA 20X0,35 ML

4/5

Special Price 9,27 €

Hinta: 10,90 €

(1324,28 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttavat silmätipat kerta-annospipeteissä. Säilöntäaineettomat tipat lievittävät silmiesi kuivuudesta johtuvia oireita sekä silmien väsymystä ja ärsytystä. Hellävaraiset silmätipat sisältävät Dekspantenol-vitamiiniyhdistelmän, joka vahvistaa ja edistää silmän sarveiskalvon omaa uudistumiskykyä sekä säilyttää pitkäkestoisesti silmien luonnollisen suojan. Pipetit sopivat käytettäväksi kaikentyyppisten piilolinssien kanssa.

Tuotteen käyttö

1-2 tippaa 2-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan molempiin silmiin. Älä käytä samaan aikaan silmälääkkeiden kanssa, ellei lääkäri niin määrää. Älä käytä, jos kärsit silmätulehduksesta. Pipetit ovat kertakäyttöisiä.

Tuotteen koostumus

Dexpanthenol 2 %, HPC 0,5 %. Kerta-annospipetit eivät sisällä säilöntäaineita.

Tuotearviot (3)

Helppokäyttöinen
Helppokäyttöiset pipetit, mutta eivät kostuttaneet kovin kauan.
Mainiot tipat piilolinssien kanssa
Silmätipat sopivat hyvin piilolinssien aiheuttaman kuivuuden hoitamiiseen ja käytettäväksi samaan aikaan piilolinssien kanssa. Kerta-annospipeteistä riitti hyvin aamulle sekä illalle muutama tippa. Tipat eivät olleet kuitenkaan liian kostuttavia ja välillä kapasi tujumpaa tavaraa.
****
Edullinen, hyvä tippa leikatuille, kostutusta tarvitseville silmille. Helpot kertakäyttö pipetit.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA DEKSPANTENOLI SILMÄTIPPA 20X0,35 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.