YA DEKSPANTENOLI SILMÄTIPPA 15 ML

4/5
9,40 € (626,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokkaasti kosteuttavat silmätipat. Tipat lievittävät silmiesi kuivuudesta johtuvia oireita sekä silmien väsymystä ja ärsytystä. Hellävaraiset silmätipat sisältävät Dekspantenol-vitamiiniyhdistelmän, joka vahvistaa ja edistää silmän sarveiskalvon omaa uudistumiskykyä sekä säilyttää pitkäkestoisesti silmien luonnollisen suojan. Silmätipat sopivat käytettäväksi kaikentyyppisten piilolinssien kanssa.

Tuotteen käyttö

1-2 tippaa 2-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan molempiin silmiin. Älä samaan aikaan silmälääkkeiden kanssa, ellei lääkäri niin määrää. Ei saa käyttää, jos silmätulehdus. Avattu pullo käytettävä 2 kuukauden kuluessa.

Tuotteen koostumus

Dexpanthenol 2 %, HPC 0,5 %, polyheksanidi 0,0001 % (säilöntäaine).

Tuotearviot (20)

Aiheutti kirvelyä ja allergiaa
Olen testannut aiemmin YA sarjan tehokosteuttavia silmätippoja, jotka toimivat oikein hyvin. Näissä tipoissa oli kuitenkin jotain sellaista, mikä aiheutti aika voimakkaan allergisen reaktion silmänympärysiholle.
Toimii erittäin hyvin
Auttaa kosteisiin silmiin todella hyvin. Tämä ei edes kirvele, kuten monet muut vastaavat. Samentaa näön vain hetkeksi, eli pystyy vaikka lukemaan heti tappojen laittamisen jälkeen. Edullinen tuote jatkuvaan käyttöön.
Tosi hyvä
Kosteuttaa hyvin, edullinen ja kotimainen. Tipan koko mielestäni ihan sopiva.
Epämiellyttävä tunne
Silmiin tuli tätä tippaa laittaessa epämiellyttävä, melkein kirveltävä tuntemus, eikä kosteuttanut silmiä. En suosittele.
Ei paras mahdollinen
Ihan perustoimiva kosteutustippa, mutta tippa itsessään liian iso ja sumentaa näköä useaksi minuutiksi. Kotona käytän kertakäyttöpipettejä, töissä kulkee pullo mukana ja tätä en uudelleen osta.
Ei hyvä
Tippa on liian iso ja sotkee meikin, kun valuu poskille. Piilolinssien kanssa käytettynä todella huono, linssit jää jotenkin klähmäisiksi pitkäksi aikaa. Yötä vasten käytettynä ihan ok.
Ärsyttää silmiä
Ostin näitä, kun silmälääkäri suositteli kosteuttavia silmätippoja. Eniten vaikutti edullinen hinta. Tipat aiheuttavat roskan tunnetta silmässä.
Kohtalainen
Minun silmiä kirveli, liian vesipitoinen? Olen allerginen säilöntäaineille aiheuttaa rähmimistä. Muut joissa sama säilöntäaine, eivät kirvele. Edullisen hinnan. pullokoon 15ml takia ostin kokeiluun. 2kk säilyvyys plussaa. Itse tykkään isosta tipasta koska käteni ovat huonot, helppo annostella kipeillä käsillä.
Hyvä, mutta liian iso tippa
Silmätipat toimivat hyvin, kosteuttavat ja rauhoittavat silmiä. Ainoa miinus tulee pullon nokasta, tippa on liian iso ja valuu pitkin poskia.
Helppo ja nopea
Tuo nopean avun kesken työpäivän. Ei sumenna näköä.
Kostuttaa, mutta..
Kostuttaa kyllä hyvin, mutta samaa mieltä kuin muutkin käyttäjät, että kärki liian iso ja tippa myös. Hankala käyttää ja sumentaa silmät.
Pullon nokka ongelmallinen
Pullon nokka ongelmallinen, tippa on liian iso ja suurin osa valuu heti silmästä ulos.
Ihan ok tuote
Harmillisen pitkäksi aikaa sumentaa näön ja pullonsuu saisi olla sirompi. Hinta-laatusuhde kuitenkin ihan hyvä.
Tosi hyvä!
Paras aikaisemmin käyttämistäni silmätipoista. Kosteuttaa hyvin ja kosteus kestää pitkään sekä vielä edullinenkin!
Tosi hyvä ja edullinenkin
Hyvä tuote, toimi. Ainoa vika on pullon suun muoto (tasaisuus). Pitkänokkaisesta pullosta saisi paremmin osutettua silmään.
Parhaat käyttämäni silmätipat!
Kosteuttavat todella hyvin. Sopivat piilolinssien kanssa ja säilyy avattuna pitkään (monissa tipoissa nämä ovat olleet ongelmia). Itse en enää muita silmätippoja osta!
Todella hyvä!
Kosteuttaa todella hyvin ja kosteus kestää pitkään. Kaikista tipoista mitä olen kokeillut, tämä on parhain!
Hyvä tuote
Sopii hyvin kuiville silmilleni
Hinta-laatu suhteeltaan paras silmätippa
Lievä ennakkoluulo tuotetta kohtaan oli, koska hinta on todella paljon halvempi kuin muilla silmätipoilla. Farmaseutti sanoi apteekissa tuotteen olevan hyvä ja otin sen. Jatkossakin tulen ostamaan tätä tuotetta. Silmät pysyvät koko päivän kunnossa. Suosittelen ehdottomasti.
Hyvä tuote
Kun aamulla laittaa silmiin, niin silmät pysyvät oireettomina lähes koko päivän. Ainoa huono puoli on se että pullosta tulee liian suuria tippoja (silmän ympärykset aina ihan märkänä), pullon suuosa saisi olla kapeampi. Onneksi pullon koko on isompi kuin muilla tipoilla, niin yleensä riittää kuitenkin koko käyttöajaksi, vaikka iso osa meneekin hukkaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA DEKSPANTENOLI SILMÄTIPPA 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.