YA RAUTA +C+FOOLIHAPPO KAPS 80 KPL

5/5
14,10 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Rauta-c-vitamiini- ja foolihappovalmiste. YA rauta + C + foolihappo on mieto ja erittäin vatsaystävällinen rautavalmiste, jossa rauta on hyvin imeytyvässä muodossa. Kapselissa on mukana runsaasti C-vitamiinia, joka tehostaa raudan imeytymistä. Kasvipohjaisessa kapselissa on lisäksi foolihappoa, joka on tärkeä raskauden suunnitteluvaiheessa ja raskauden aikana. Valmiste sopii erittäin hyvin kasvissyöjille ja vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä runsaan veden kera. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: rautaa 25 mg, C-vitamiinia 200 mg, foolihappoa 400 mikrog. Aineosat: L-askorbiinihappo, täyteaine mikrokiteinen selluloosa (E460), ferrofumaraatti, kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa E464, gellaanikumi E418, rautaoksidi E172, titaanidioksidi E171), pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat (E470b), pteroyylimonoglutamiinihappo. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (6)

Erittäin hyvä rautavalmiste
Tuote sopii erinomaisesti herkälle vatsalleni, tätä tuotetta en vaihda. Suosittelen!
Hyvä hinta-laatusuhde!
Kasvissyöjänä tarvitsen säännöllisesti rautalisää, ja tämä ei ärsytä vatsaa ollenkaan vaikka käyttäisi päivittäin! Hyvä hinta-laatusuhde ja plussaa siitä, että mukana on myöskin väsymystä poistavaa C-vitamiinia ja foolihappoa.
Oikein hyvä
Käytän tätä jatkuvasti (lääkärin määräyksestä) ja toimii mainiosti. Ei vatsaongelmia, ja rauta-arvot pysyvät kunnossa.
Ensimmäinen rautavalmiste, joka ei ärsytä mahaa
Sain tehokkaasti hemoglobiinin nousemaan ja vihdoinkin ilman vatsavaivoja.
Erinomainen pitkäaikaiseen käyttöön
Olen käyttänyt tätä lääkärin määräyksestä hoitamaan imeytymishäiriöstä johtuvaa raudan puutetta. Vatsa on kestänyt tuotteen hyvin ja rauta-arvotkin ovat pikkuhiljaa korjaantuneet.
Suosittelen!
Matalasta hemoglobiinista kärsivänä tällä tuotteella olen aina saanut vähennettyä oireita ja parannettua veriarvoja!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA RAUTA +C+FOOLIHAPPO KAPS 80 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.