YA RASKAUSTESTI 1 KPL

5/5
5,20 € (5,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Herkkä, nopea ja luotettava raskaustesti kotikäyttöön. YA raskaustesti osoittaa raskauden jo ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäännistä. Testi perustuu istukkahormonin (hCG) pitoisuuteen virtsassa. Testi voidaan tehdä mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Aamuvirtsa on suositeltavaa, koska hormonipitoisuudet ovat korkeimmillaan siinä.

Tuotteen käyttö

Lue pakkausseloste tarkasti ennen testin tekemistä. Poista näytteenottopään suojus. Pidä testipuikon nestettä imevää päätä virtsasuihkussa n. 3 sekunnin ajan tai kasta näytteenottopää kerättyyn virtsaan n. 3 sekunniksi. Huolehdithan, ettei testi-ikkuna kastu. Aseta suojus takaisin paikalleen ja sijoita testi laakealle alustalle. Tulos on luettavissa 3 minuutin kuluttua. Testitulos on luettava viimeistään 5 minuutin kuluttua testin suorittamisesta. Kaksi punaista viivaa viittaa raskauteen.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: 1 kertakäyttöinen suojafolioon pakattu raskaustesti, kuiva-aine (hävitettävä) ja käyttöohje.

Tuotearviot (2)

Varma valinta
Selkeät ohjeet, yksinkertainen tuote. Antoi nopeasti luotettavan ja helposti luettavan vastauksen, ei jätä arvauksien varaan mitään!
Helppo ja huoleton
YA:n Raskaustesti on helppo ja huoleton valinta! Selkeä tulos, nopea käyttää sekä muutenkin mainio hinta/laatusuhde.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA RASKAUSTESTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.