YA RASKAUSTESTI KASETTI 1 KPL

5/5
3,90 € (3,90 €/KPL)
TAI

Osta 5 kpl, maksa yhteensä vain10 €! Saatavilla rajoitettu erä.

Tuotetieto

Herkkä, edullinen ja luotettava raskaustesti kotikäyttöön. YA raskaustesti osoittaa raskauden jo ensimmäisenä päivänä kuukautisten poisjäännistä. Testi perustuu istukkahormonin (hCG) pitoisuuteen virtsassa. Testi voidaan tehdä mihin vuorokauden aikaan hyvänsä. Aamuvirtsa on suositeltavaa, koska hormonipitoisuudet ovat korkeimmillaan siinä.

Tuotteen käyttö

Lue pakkausseloste tarkasti ennen testin tekemistä. Kerää virtsaa puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Poista testikasetti suojapussista ja aseta tasaiselle alustalle. Ota pipetillä kerätystä virtsasta hiukan pipettiin ja tiputa 3 tippaa testin näyteikkunaan. Tulos on luettavissa 5 minuutin kuluttua. Kaksi punaista viivaa viittaa raskauteen. Viivojen paksuus, väri ja voimakkuus voivat vaihdella.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: 1 kertakäyttöinen raskaustestikasetti, kuiva-aine (hävitettävä) ja käyttöohje.

Tuotearviot (3)

Herkkä, luotettava
Oikein herkkä kotitestiksi.
Erinomainen hinta-laatusuhde
Kaikki testin tekoon tarvittava löytyy pakkauksesta.
Luotettava
Helppo käyttää, luotettava.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA RASKAUSTESTI KASETTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.