YA OVULAATIOTESTI 10 KPL

2/5
18,70 € (1,87 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Herkkä, nopea ja luotettava ovulaatiotesti kotikäyttöön. Ovulaatiotesti määrittää hedelmöittymisen kannalta otollisimman ajankohdan. Testi perustuu lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuuteen virtsassa. Hormonin pitoisuus nousee elimistössä juuri ennen ovulaatiota eli munasolun irtoamista noin kuukautiskierron puolivälissä. Testin voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä, mutta ensimmäistä aamuvirtsaa ei suositella (voi antaa väärän positiivisen tuloksen).

Tuotteen käyttö

Poista näytteenottopään suojus. Pidä testipuikon nestettä imevää päätä virtsasuihkussa n. 3 sekunnin ajan tai kasta näytteenottopää kerättyyn virtsaan n. 3 sekunniksi. Huolehdithan, ettei testi-ikkuna kastu. Aseta suojus takaisin paikalleen ja sijoita testi laakealle alustalle. Lue tulos 3-4 minuutin kuluttua. Lue testitulos viimeistään 10 minuutin kuluttua testin suorittamisesta. Kaksi näkyvää viivaa viittaa positiiviseen tulokseen. Silloin on todennäköistä, että ovulaatio tapahtuu seuraavien 24-48 tunnin aikana, raskaaksi tuleminen on todennäköisintä tänä aikana.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: kertakäyttöisiä suojafolioon pakattuja ovulaatiotestejä, kuiva-aineen (hävitettävä) ja käyttöohjeet.

Tuotearviot (7)

Ei hyvä
Ei näytä positiivisia tuloksia ollenkaan.
Ei toimi
Tämän testin mukaan en ovuloi ollenkaan. Testi on vaikeasti tulkittava ja epäluotettava. Muut testit osoittavat ovulaatiopäivän tarkasti.
Vaikea tulkita
Tein testit ohjeen mukaan. Sain pelkkiä haamuviivoja tai en viivaa lainkaan.
Huono
Tämä testi ei näytä ovista. Muilla testeillä sain ovisplussan, kaikilla testeillä testasin samaan aikaan. En suosittele.
Hyvä
Olen käyttänyt näitä vajaan puoli vuotta. Joka kerta olen onnistunut ovisplussan saamaan. Noudatin testin ohjeita.
Huono
Ei näytä itselläni plussaa vaikka muut testit näyttävät. En osta jatkossa.
Huono ja epäluotettava
Näistä YA -testitikuista ei itselläni ole koskaan ovulaatio positiivinen. Turhauttavaa. Ja se kuitenkin tapahtuu, oireet sekä useat muut testimerkit sen todentavat. Halpa mikä halpa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA OVULAATIOTESTI 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.