YA NENÄVOIDE 20 G

3/5
8,10 € (405,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

YA Nenävoide on suojaava ja hoitava voide nenän limakalvojen ja sierainaukkojen hoitoon. Hoitava dekspantenoli lievittää ihon ja limakalvojen punoitusta ja ärsytystä. Piparminttu ja kamferi viilentävät ihoa ja helpottavat flunssan tukkoista oloa. YA Nenävoide on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Hiero pieni määrä voidetta sierainaukkoihin aamuin illoin. Ei alle 4-vuotiaille. Vain ulkoiseen käyttöön.

Tuotteen koostumus

Aqua, vaselin album, paraffin liquidum, cetyl alcohol, dexpantenol, ceteareth-10, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, peppermint oil, camphor.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (9)

Huono
Vanha versio professorin nenävoide oli parempi. Tämä on tosiaan liian vetinen.
loistava tuote
Olen käyttänyt tätä huulivoiteena. Loistava tuote.
Uusi koostumus on parempaa
Uusi koostumus on parempaa kuin edellinen litku, nyt voide pysyy nenässä ja muutaman tunnin, ihan ei olla vielä Pronasolin tasolle päästy mutta suunta on oikea :-)
Professorin nenävoide takaisin, kiitos
Minäkin kaipaan kovasti vanhaa kunnon Professorin nenävoidetta takaisin. Tämä uusi ei vedä sille lainkaan vertoja.
Vetistä litkua
Surkeaa vetistä litkua. Edelliset tuotteet oli hyviä Pronasol ja professorin nenävoide. Eikös niitä voisi saada takaisin.
Heikkotehoinen
Kaipaamme koko perhekunnan voimin Professorin nenävoidetta!!! Pysyi hyvin kosteuttaen miellyttävästi kuivia limakalvoja! Miksi ihmeessä hyväksi koettu voide on lopetettu! Mitään vastaavaa en ole löytänyt, uusi versio pelkkää lierua!
Liian vetinen koostumus
Tuote on huononnus edeltäjäänsä Professorin nenävoiteeseen verrattuna. Limakalvoni kuivuvat nopeammin tällä tuotteella ja verenvuoto alkaa taas herkemmin. Tätä uutta tuotetta joutuu lisäämään useasti ja vesipitoisuutensa takia ei voitele nenän limakalvoja pitkäkestoisesti kuten Professorin nenävoide. Professorin nenävoide takaisin, kiitos!
Hyvin auttaa
Joka aamu aamupalalla nenää sai niistää ja se vuosi aina verta. Päivä tämän tuotteen aloittamisen jälkeen verenvuoto loppui,vihdoinkin! Tuotetta pitää käyttää varsinkin talvella pakkasella sillä verenvuoto palasi kun olin käyttämättä tuotetta 2 päivää.
Liian vesipitoinen
Missä on vanha Professorin nenävoide? Se oli paljon parempi tuote, pysyi nenässä pitkään.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA NENÄVOIDE 20 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.