YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII KAPS 20 KPL

5/5
10,90 € (0,55 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

YA Maitohappobakteeri + S.boulardii on monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, jossa on Lactobacillus- ja Bifidobacterium -maitohappobakteereita sekä Saccharomyces boulardii -hiivaa. Saccharomyces boulardii -hiiva kestää hyvin vatsahapppoja eikä tuhoudu antibioottien vaikutuksesta. Valmiste antibioottikuurin tai ruokavaliomuutosten yhteyteen. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja inuliiniton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii vegaaneille. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Ei pikkulapsille. Varoen immunosupressiopotilaille. Muistatahan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg, Lactobacillus rhamnosus 1-2 miljardia yks., Lactobacillus reuteri 50-100 miljoonaa yks., Bifidobacterium lactis 0,5-1 miljardia yks., Bifidobacterium longum 0,5-1 miljardia yks. Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, titaani- ja rautaoksidit), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (9)

Ei toimi
En ollut tyytyväinen. Tuotteesta ei ollut apua vaivoihin.
Matkustajan luottotuote
Matkalla ja ennen sitä ehdoton vatsan suojaaja.
Vatsan hyvinvoinnille!
Tasapainottaa vatsaa.
Hyvä myös matkalla
S.boulardiin ansiosta kätevä tuote myös matkoilla.
Helpotti jo muutamassa tunnissa vatsakipuja, ja ruokahalukin lisääntyi oireiden hävittyä
Todella toimiva tuote, jos on vatsakipuja, jotka aiheutuvat esim. maitotuotteiden käytöstä. Tai jos vatsa on jostain muusta syystä ärsyyntynyt.
Hyvä hinta-laatusuhde
Auttaa päivittäin stressivatsan hoidossa. Vähintäänkin lumevaikutus
Take it before travelling- experience no problems with stomach due to new food
I ususally experience difficulties when travelling and eating exotic food. I was advised to try some product with Saccharomyces boulardi before and during the trip. I selected YA MAITOHAPPOBAKTEERI KAPS because it is cheaper than analogous products but it is perfectly effective! No problems any more- tried for India and Thailand- truly exotic! Works for my husband as well.
Vatsa kiitti
Matkalla vatsa voi hyvin tämän tuotteen ansiosta.
Positiiviset kokemukset tuotteesta, hyväksi vatsan hyvinvoinnille.
Oli kovasti apua antibioottikuurin yhteydessä, suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII KAPS 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.