YA MAITOHAPPOBAKTEERI KUURI METSÄMANSIKKA PURUTABL 60 KPL

18,70 € (0,31 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Herkullisen metsämansikan makuinen vahva ja monipuolinen kuutta eri probioottikantaa sisältävä maitohappobakteerivalmiste. YA Maitohappobakteeri Kuuri Metsämansikka purutabletit sisältävät kahta Lactobacillus, kolmea Bifidobacterium -kantaa sekä Streptococcus thermophilus maitohappobakteereita. Valmisteen maitohappobakteerit on lisäksi päällystetty Superior coating -päällysteellä, joka suojaa niitä mahalaukun happamuudelta. Sopii esimerkiksi matkalle mukaan tai antibioottikuurien yhteyteen. Raikas purutabletti on kätevä tuote, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä! Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei sisällä FODMAP-yhdisteitä. Valmistettu ja kehitetty Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 purutabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 purutabletti sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 5 miljardia (5x10^9), Bifidobacterium longum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Lactobacillus acidophilus 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium bifidum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium lactis 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Streptococcus thermophilus 0,2 miljardi (0,2 x 10^9). Ainesosat: isomaltuloosi, täyteaineet mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa, Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaineet rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus, metsämansikka-aromi.  

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA MAITOHAPPOBAKTEERI KUURI METSÄMANSIKKA PURUTABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.