YA MAITOHAPPOBAKTEERI KUURI MANGO PURUTABL 15 KPL

5/5
6,70 € (0,45 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mangon makuinen vahva ja monipuolinen kuutta eri probioottikantaa sisältävä maitohappobakteerivalmiste. YA Maitohappobakteeri Kuuri Mango purutabletit sisältävät kahta Lactobacillus, kolmea Bifidobacterium -kantaa sekä Streptococcus thermophilus maitohappobakteereita. Valmisteen maitohappobakteerit on lisäksi päällystetty Superior coating -päällysteellä, joka suojaa niitä mahalaukun happamuudelta. Sopii esimerkiksi matkalle mukaan tai antibioottikuurien yhteyteen. Raikas purutabletti on kätevä tuote, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä! Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP-yhdisteitä. Valmistettu ja kehitetty Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 purutabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 purutabletti sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 5 miljardia (5x10^9), Bifidobacterium longum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Lactobacillus acidophilus 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium bifidum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium lactis 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Streptococcus thermophilus 0,2 miljardi (0,2 x 10^9). Ainesosat: Makeutusaineet isomaltuloosi ja sukraloosi, täyteaineet mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa, Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaineet kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, mangoaromi, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus. Sisältää makeutusaineita. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erittäin hyvä
Käytin valmistetta Thaimaan matkan ajan. Vatsani pysyi hyvässä kunnossa koko matkan.
Tuote on hyvä
Heikkonäköisen on mahdoton lukea tuotepakkauksen pientä tekstiä, sillä valkoiset kirjaimet keltaisella pohjalla eivät näy. Sen vuoksi piti tulla lukemaan ohjeet netistä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA MAITOHAPPOBAKTEERI KUURI MANGO PURUTABL 15 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.