YA MAITOHAPPOBAKTEERI JOKA PÄIVÄ KAPS 100 KPL

22,90 € (0,23 €/KPL)
TAI
Uusi ilme!

Tuotetieto

Monipuolinen kuutta eri probioottikantaa sisältävä maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön, sopii koko perheelle. YA Maitohappobakteeri Joka päivä sisältää kahta Lactobacillus, kolmea Bifidobacterium -kantaa sekä Streptococcus thermophilus maitohappobakteereita kätevässä kapselissa. Valmisteen maitohappobakteerit on lisäksi päällystetty Superior coating -päällysteellä, joka suojaa niitä mahalaukun happamuudelta. Tarvittaessa voitkin avata kapselin ja sekoittaa sen sisällön ruokaan tai juomaan. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP-yhdisteitä. Valmistettu ja kehitetty Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli vuorokaudessa. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit avata kapselin ja sekoittaa sen sisällön ruokaan tai juomaan (ei kuumaan). Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus GG 1 miljardi (1x10^9), Bifidobacterium longum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Lactobacillus acidophilus 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium bifidum 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Bifidobacterium lactis 0,2 miljardia (0,2 x 10^9), Streptococcus thermophilus 0,2 miljardia (0,2 x 10^9). Ainesosat: Täyteaine mikrokiteinen selluloosa, kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, titaani- ja rautaoksidit), Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA MAITOHAPPOBAKTEERI JOKA PÄIVÄ KAPS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.