YA MAGNESIUM NESTEYTYSJUOMA PORETABL 28 KPL

5/5
12,90 € (0,46 €/KPL)
TAI
Uusi ilme!

Tuotetieto

Magnesiumia sisältävä nesteytysjuoma nestetasapainon säätelyyn urheilun, helteen tai fyysisen rasituksen yhteydessä. Limen ja sitruunan makuinen, raikas nesteytysjuoma sisältää magnesiumia, joka edistää lihasten toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Juoman suolat, glukoosi ja neste imeytyvät tehokkaasti palauttaen elimistön nestetasapainon. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP -yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 poretablettia liuotettuna 5 dl:aan vettä tai 1 poretabletti 2,5 dl:aan vettä. Korkeintaan 4 poretablettia vuorokaudessa. Ei alle 4-vuotiaille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

2 poretablettia (5 dl liuosta) sisältää: glukoosi 5,7g, natriumkloridi 220 mg (josta natriumia 87 mg), magnesium 100 mg, kalsium 98 mg, kaliumkloridi 390 mg (josta kaliumia 205 mg). Ainesosat: glukoosi (peräisin maissista ja/tai vehnästä), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumbikarbonaatti), trinatriumsitraatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, aromiaineet (lime ja sitruuna), makeutusaine (sakariini), väriaine (riboflaviini). Glukoosi peräisin maissista ja/tai vehnästä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (25)

Tyytyväinen!!
Olen aina kärsinyt muutamankin alkoholiannoksen jälkeen eriasteisista päänsäryistä. Juon aina vettä ja buranaa syön kylkeen myös, eikä näistä juuri ole ollut apua. Juhlintaan asti jos on mennyt, niin kauhea päänsärky ja kehno olo on ollut aivan väistämätön seuraus. Eilen kokeeksi otin yhden poretabletin alkuillasta ennen saunaa ja oluita, ja toisen porejuoman join ennen ravintolaan lähtöä, missä nautittiin monta monta lasia viiniä :)... Meni myöhään, mutta näin hyvää vointia ilman minkään asteista päänsärkyä ei ole ollut ikinä ennen!!!
Ai mikä krapula?
Yks illalla ja yks ennen kuin menee nukkumaan, ja edes rankimman illan jälkeen ei ole tietoakaan mistään pahasta olosta tai pääkivusta. Maksaisin jopa kaksinkertaisen hinnan tästä! (mut älkää silti pliis nostako hintaa) Toimii myös vatsataudin hoitoon loistavasti
Hyvä vatsataudin jälkeen
Päätin koittaa rajun vatsataudin päätteeksi kun alkoi pysyä jokin sisällä ja olo koheni kyllä hyvin. Lisäksi maku on sellainen että pystyy juomaan vaikka vielä hieman heikko olo. Aikaisemmin on ollut käytössä vain kestävyysurheilun parissa, jossa toimii tosi hyvin myös. Kannattaa pitää aina kaapissa ja mukana rantalomilla.
Loistava krapulalääke
Auttaa toipumaan krapulasta huomattavasti nopeammin, suosittelen!
Loistotuote
Kun viime kesänä tämän löysin,on ollut sen jälkeen käytössä ja tulee olemaankin. Parantaa oloa helteillä huomattavasti ja auttaa huonoon oloon piristävästi. Etelän matkoille mukaan tietysti. Suosittelen myös treeneihin, vatsatautiin ja vanhemmille ihmisille myös.
Loistava tuote pyöräilyyn
Kesän helteessä (30 astetta) 600 km kuudessa päivässä pyöräilyä. Kun tätä käytti, niin lihakset ei krampannut kertaakaan. Suosittelen!
Paras urheilujuoma
Huippuhyvä tuote! Ehkäisee huonoa oloa ja päänsärkyä, joista olen aiemmin kärsinyt kuumalla säällä treenatessa. Maku ihan ok, helppo käyttää.
hyvä
Olen 71 vuotias naisihminen ja aina kärsinyt kuumuudesta.
Nyt olen löytänyt hyvän tuotteen jota käyttänyt näillä helteillä . Mangneesiun nesteytys juoma toimii tosi hyvin ja vetelä olo helpottaa heti. Suosittelen tuotetta myös nuoremmillekin mutta ikäihmisille myös miehille.
Oma miehenikin on käyttänyt ja hyväksi todennut.

Toimii gyllä!
Tämä nesteyttää kehon, oli kyse sitten kovan treenin jälkeisestä tilasta tai darrasta. ;)
Luottotuote
Tätä löytyy nykyään aina kaapista muutama paketti. Käytän raskaiden urheilusuoritusten ja/tai saunan jälkeen. Bonuksena maku on mielestäni oikein maittava.
Mahtava tuote
Tämän löydettyäni entiset urheilujuomat joutaa pois. Lenkin aikana ja jälkeen käytän.
Erittäin toimiva
Käytän maastoultrajuoksuissa urheilujuoman sijasta tätä. Toimii paljon paremmin, ei ala suorituksen aikana yököttämään kuten urheilujuomat ja olo on parempi kuin urkkaa juodessa.
Paras nesteytysjuomajauhe
Tämä on paras nesteytysjuomajauhe, mitä olen kokeillut. Maku on sopivan mieto ja raikas. On pelastanut monet helteiset ulkomaanmatkat ja urheilusuoritukset.
Ehkäissyt monta darraa
Muutama tabletti vesilasin kautta vatsaan kosteamman illan päätteeksi, niin ei tarvitse turhaan kärsiä krapulaa... Ainakaan yhtä pahasti :]
Paras ja edullinen tuote urheilusuorituksen aikana ja sen jälkeen!
Olen käyttänyt tätä tuotetta ja todennut sen juomana hyvänmakuisena, sekä saaden siitä hyvän juoman lenkin aikana ja kuumina kesäpäivinä lenkkeillessä piristävän vaikutuksen. Tähän asti paras tuote vaikkapa kuntosalille, kun hikoilee niin saa siitä mangesiumia+muita vitamiineja.
Suosittelen
Todella hyvä tuote esim. urheilusuorituksen jälkeen ja ulkomailla / helteellä.
Mahtava tuote juoksijalle!
Käytän tätä pitkien ja raskaiden juoksulenkkien jälkeen, auttaa kroppaa nesteytymään hikoilun jälkeen todella hyvin. Ei ole huono valinta bileiden jälkeiseen aamuunkaan.. ;)
Hyvä tuote esim. helteisen urheilusuorituksen jälkeen!
Tämän avulla elimistön nestetasapaino palautuu hyvin ja kramppeja ei tarvitse pelätä. Muutenkin olo kohenee kummasti esim. pitkän illan tai mahataudin jälkeen tämän avulla
Hyvä urheilujuoma treeneihin
Laitan tätä aina juomapulloon, kun lähden treeneihin. Tuntuu, että jaksaa paremmin eikä pohkeet kramppaa tanssitunnin jälkeen. Maku ei ole kovin hyvä, mutta ihan siedettävä kuitenkin.
Hyvänmakuinen tuote
Hyvänmakuinen valmiste, itse käytän tätä urheilujuomana ja matkoilla nesteytykseen.
Ok
Helppo ottaa mukaan matkalle. Käytän urheilujuomana liikuntasuorituksessa.
Suosittelen
Helpotusta helteeseen, näppärä käytössä.
Tehokas!
Toimii hyvin urheilusuorituksen jälkeen. Käytän varsinkin kesällä kovempien treenien jälkeen, mutta myös talvella, jos lihaksissa tuntuu tukkoisuutta urheilun jälkeen. En yleensä pidä poretableteista, joten teen tämän aavistuksen ohjetta laimeammaksi. Tabletti liukenee aika hitaasti, siitä pieni miinus.
Suosittelen
Hyvä nesteytykseen helteellä, helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.
Helppokäyttöinen
Hiukan arvokkaan tuntuinen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA MAGNESIUM NESTEYTYSJUOMA PORETABL 28 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.