YA KARPALOKAPSELI 60 KPL

5/5
19,50 € (0,33 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Karpalokapseli, joka sisältää kokonaisesta marjasta valmistettua Cran-Max -karpalouutetta sekä sikurijuuresta eristettyä inuliinikuitua. Valmisteessa on lisäksi kolmea paljon tutkittua maitohappobakteerikantaa, jotka on päällystetty vatsahapolta suojaavalla enteropäällysteellä. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia päivässä. Keskustele tuotteen sopivuudesta lääkärin kanssa, jos sinulla käytössäsi verenhyytymistä heikentävä lääke. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: Gran-Max -karpalotiiviste (Vaccinium macrocarpon) 500 mg, inuliini 360 mg, maitohappobakteerit (Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei) vähintään 2 miljardia yksikköä. Ainesosat: Cran-Max« -karpalotiiviste, inuliini (sikurijuuresta Cichorium intybus), hydroxypropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, pintakäsittelyaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (9)

Ya karpalo
Hyvä tuote. Otin alkuun 2 tablettia kerralla, sitten 1 x2 kertaa päivässä ja nyt ylläpitona 1kpl/päivä. Riittoisa pakkaus.
YA Karpalokapseli
Todella toimiva tuote. Virtsatietulehdukset tiessään, hoitaa limakalvot ja pitää intiimialueet kunnossa.
Lopetti tulehduskierteen
Aiemmin kipuilin virtsatietulehduksissa tämän tästä.
Kokeilin muitten valmistajien karpalokapseleita tuloksetta.
Aloitettuani käyttämään tätä tuotetta yhden aamulla, toisen illalla, olen ollut oireeton jo muutaman vuoden.Toimii !!!
Hyvä tuote
Aina kaapissa, jos sattuu virtsatietulehdus.
Uskomatonta. Miksi tämä auttaa ja muut ei?
Toistaiseksi ainoa Karpalovalmiste josta on ollut selvästi hyötyä.
Paras maitohappobakteeri tabletti
Nopea vaikutteinen ja erittäin hyvä yhdistelmä intiimitasapainon säilyttämisessä/korjaamisessa. Paras apteekkituote ever!
Tehokas
Olen kokeillut ennen muita ja ne ei ole auttaneet ollenkaan. Nyt nämä on antaneet avun. Tulehduksia on ollut useita peräkkäin ja nyt ei ole enää.
Tuntuu auttavan
Olen syönyt antibiootteja ja estolääkkeitä. Välillä taukoa ja taas uudet oireet. Muut karpalokapselit ei ole auttaneet. Tämä on tehonnut ja vasta 1 pakkaus kohta syöty.
Toimiva!
Karpalokapselit auttoivat pääsemään virtsatietulehduksesta. Yksi paketti ja tulehdukset loppuivat kuin seinään.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA KARPALOKAPSELI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.