YA KALSIUM+D+K2 TABL 100 KPL

5/5

Special Price 13,18 €

Hinta: 15,50 €

(0,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä kalsiumvalmiste, jonka vaikutusta tehostavat D- ja K-vitamiinit. Valmiste sisältää kalsiumia kahdessa muodossa, sitraattina ja karbonaattina, mikä parantaa imeytyvyyttä. D3-vitamiini varmistaa kalsiumin imeytymisen ja K2-vitamiini tehostaa kalsiumin kiinnittymistä luustoon. Päällystetty helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, soijaton ja gluteeniton. D3-vitamiini eristetty lampaan villasta. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Jos käytät verenhyytymistä heikentävää varfariinia (Marevan), keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: kalsium 400-800 mg, D3-vitamiini 10-20 mikrog, K2-vitamiinia 22,5-45 mikrog. Aineosat: kalsiumkarbonaatti, täyteaineet mikrokiteinen selluloosa (E460) ja hydroksipropyyliselluloosa (E463), kalsiumsitraatti, paakkuuntumisenestoaineet rasvahappojen magnesiumsuolat (E470b) ja mono- ja diglyseridit (E471), K2-vitamiini (menakinoni), kolekalsiferoli, tabletin päällyste: pintakäsittelyaineet hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), titaanidioksidi (E171), talkki (E553b), keskipitkäketjuisten rasvahappojen triglyseridi (palmuöljy/kookosrasva) ja hydroksipropyyliselluloosa (E463).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Täydellinen yhdistelmä
Toimii ja vastaa tarpeisiin.
Suosittelen
Hyvä hinta-laatu-suhde. Päivän tarpeelliset lisäravinteet samassa purkissa.
Paras kalkki
Luotettava YA on valmistanut tämän kalkin jossa on sekä D että K-vitamiinit auttamaan kalkin imeytymisessä. Ostan mielelläni näitä YA:n valmistamia tuotteita ja juuri yliopiston apteekeista, koska hinnat ei ole korkeammat ja samalla tuetaan suomalaista tutkimusta. Käsittääkseni YA apteekit omistaa Helsingin yliopisto (jos mainospuhe sallitaan apteekin puolesta?). Ja netistä on näköjään myös helppo tilata kotiintoimituksenakin.
paras mahdollinen kalsiumvalmiste
Sisältää monipuolisesti kalsiumin imeytymiseen ja luustoon kiinnittymiseen vaikuttavia ainesosia

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA KALSIUM+D+K2 TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.