YA KALAÖLJYKAPSELI 100 KPL

5/5
17,00 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva kalaöljykapseli. YA Kalaöljykapselissa on runsaasti omega-3-rasvahappoja. Valmisteen omega-3-rasvahapot DHA ja EPA auttavat ylläpitämään sydämen kuntoa ja DHA edistää myös aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. Kalaöljyvalmiste on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et syö kalaa säännöllisesti. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia päivässä. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: kalaöljy 1000-2000 mg, omega-3-rasvahappoja 650-1300 mg, josta EPA:a 330-660 mg ja DHA:ta 220-440 mg. Ainesosat: kalaöljytiiviste (etyyliestereinä), liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (dl-alfa-tokoferoli).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (11)

Paras!
Ei aiheuta röyhtäisyjä, todella hyvä tuote!
Selkeästi paras
Tämä on ainoa kalaöljytuote, jota voin syödä. Kaikki muut valmisteet saavat aikaan hirvittävää närästystä ja karsean makuisia kalaröyhyjä! Tämä ei tuota mahaoireita. Lisäksi hinta-laatusuhde on aivan erinomainen. Huipputuote!
Elintärkeä
Käytin välillä Lysiä ja nyt palaan nopeasti tähän tuotteeseen. Suosittelen erityisesti suolistovaivoja kärsivälle.
Hyvä ostos
Edullinen ja selkeä valinta, jossa hyvä rasvahappojen suhde.
Aivan huippu!
Todella hyvä!
Hieno tuote, täydet 5 tähteä.
Monta vuotta käyttämäni tuote on erinomainen. Hinta-laatusuhde on hyvä. Käytän muitakin YA:n omia tuotteita.
Suosittelen
Hyvä kalaöljy. Sopiva hinta-laatusuhde.
Lempi kalaöljytuote !
Pieni hinta hyvästä laadusta ja määrästä!
Vahva ja edullinen omega-3 kapseli
Koko perheelle sopiva kalaöljykapseli, vahva eli yksi kapseli sisältää 1000mg kalaöljyä. Hyvä lisä, vaikka kalaa tulee viikottain syötyäkin. Rauhoittaa myös ADHD-lapsen toimintaa.
Jaksaa pidempään
Olen kala-allergikko, joten minulle tämä tuote on pelastus, sillä se täydentää ruokavaliotani. Hinta on erinomainen, etenkin jos ottaa huomioon kuinka vahvat annokset on kyseessä. Triglyseriditasoni ovat laskeneet myös.
hyvä hinta-määräsuhde
omega-3:a on yhdessä kapselissa enemmän kuin monessa muussa valmisteessa. Silti edullinen

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA KALAÖLJYKAPSELI 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.