YA GLUKOSAMIINI+KONDROITIINI TABL 100 KPL

5/5

Special Price 29,90 €

Hinta: 35,20 €

(0,30 €/KPL)
TAI
Uusi ilme!

Tuotetieto

Vahva glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa sisältävä valmiste aikuisille. Glukosamiiini, kondroitiinisulfaatti ja hyaluronihappo ovat nivelen joustavuutta, elastisuutta ja paineenkestoa ylläpitäviä aineita. Päällystetty ja jakouurteellinen tabletti on helppo niellä. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP -yhdisteitä. Valmistettu ja kehitetty Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä, mieluiten ruokailun yhteydessä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen äyriäisille. Ei alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytössäsi verenhyytymiseen vaikuttava lääke, valmisteen käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: glukosamiinihydrokloridi 750-1500 mg, josta glukosamiinia 623-1246 mg, kondroitiinisulfaatti 100-200 mg, hyaluronihappo 10-20 mg. Ainesosat: glukosamiinihydrokloridi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, kondroitiinisulfaatti, tabletin päällyste (täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), värit (titaanioksidi, punainen rautaoksidi), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) pintakäsittelyaine (glyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), hyaluronihappo,

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Erimomainen
Auttoi polvivaivoihin
Erinomainen
Todella hyvä polvivaivoihin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA GLUKOSAMIINI+KONDROITIINI TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.