YA GLUKOSAMIINI 750 MG TABL 180 KPL

5/5
22,40 € (0,12 €/KPL)
TAI
Uusi ilme!

Tuotetieto

Vahva glukosamiinisulfaattivalmiste aikuisille. Glukosamiini on nivelrustossa esiintyvä aine, jolla on rustoa voitelevia ja elastisuutta ylläpitäviä vaikutuksia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Tabletti on päällystetty ja jakouurteellinen, ja se on helppo niellä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä mieluiten ruokailun yhteydessä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen äyriäisille. Ei alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytössäsi on verenhyytymiseen vaikuttava lääke, tuotteen käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: glukosamiinisulfaatti 750 mg, josta glukosamiinia 600 mg. Ainesosat: glukosamiinisulfaattidikaliumkloridi (peräisin äyriäisistä), täyteaineet (inuliini, mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), paakkuuntumisestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), tabletit päällyste (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, titaanidioksidi, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, keskipitkäketjuisten rasvahappojen triglyseridi (palmuöljy/kookosrasva)).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Polvet ei petä :)
Työssäni vietän paljon aikaa jalkojen päällä. Päiviin sisältyy tuntien seisomista, edestakaisin ravaamista ja kaikenmoista kyykkäämistä ja kumartelua. Polvethan siinä alkoivat vastalauseitaan kitisemään ja halusin kokeilla glukosamiinivalmistetta. Yliopiston Apteekin omista tuotteista löytyikin sitten ainoa kukkarolle sopiva vaihtoehto. Purkki tuntuu riittävän todella kauan eivätkä polvet enää kitise. Ehdottomasti kokeilun arvoinen!
Erinomainen
Erinomainen
Hyvä tuote
Hyvä tuote, toi avun varsin nopeasti.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA GLUKOSAMIINI 750 MG TABL 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.