YA DOSETTI 1 KPL

4/5
14,90 € (14,90 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Kätevä 2 rivinen viikkoannostelija, jossa aamu- ja iltalääkkeille omat lokerot. YA Dosetin lokerot ovat riittävän isot, että suurempikin tabletti mahtuu annostelijaan. Lokerot ovat tiiviit, mutta aukeavat vaivatta. 14 lokeroa. Dosetin luukuissa lisäksi pistekirjoitus. Dosetin koko 18,2 cm x 9 cm x 3,2 cm. 

Tuotearviot (2)

Tekstit kuluvat
Muuten hyvä ja toimiva, mutta viikonpäivien nimet kuluivat heti pois, jäi vain tuo pistekirjoitus
Toimiva ja laadukkaan oloinen
Lokerot ovat tarpeeksi suuret, mahtuu monta tablettia. Luukut tiiviit niin kuin luvattiinkin. Plussaa kivasta ulkonäöstä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA DOSETTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.