YA DEKSPANTENOLI NENÄSUIHKE 25 ML

8,90 € (356,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hoitava nenäsuihke kuiville limakalvoille ja tukihoidoksi nuhan yhteydessä. YA dekspantenoli Nenäsuihke kosteuttaa, puhdistaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja. Nenäsuihke sopii tukkoisuuden ja nuhan tukihoitoon sekä siitepölyn, kuivan sisäilman, ilmastoinnin ja talven aiheuttamaan nenän limakalvojen kuivuuteen. Hellävarainen nenäsumute tukee ärtyneiden nenän limakalvojen luonnollista paranemista. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Soveltuu kaikenikäisille, myös imeväisille ja pikkulapsille sekä raskaana oleville ja imettäville. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa ennen käyttöä. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä. Aikuiset ja yli 2-vuotiaille lapset: Tarpeen mukaan 1-2 suihkausta useita kertoja päivässä molempiin sieraimiin. Imeväisikäiset ja alle 2-vuotiaat lapset: 1 suihkaus molempiin sieraimiin enintään 2 kertaa päivässä. Säilytä huoneenlämmössä. Sulje pullo huolellisesti käytön jälkeen. Ei lasten ulottuville tai näkyville.

Tuotteen koostumus

Dekspantenoli (50 mg/g = 5,25 mg/suihke), dinatrium-EDTA (etyleenidiamiinitetraetikkahappo)-dihydraatti, bentalkoniumkloridi, isotoninen puskuriliuos.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA DEKSPANTENOLI NENÄSUIHKE 25 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.