YA D-VITAMIINI 30 MIKROG SALMIAKKI PURUTABL 200 KPL

5/5
18,00 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Salmiakinmakuinen ja vahva D-vitamiini. Valmiste sopii erityisesti ikäihmisille ja henkilöille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin runsaan saannin joka päivä ympäri vuoden tai pimeänä vuodenaikana. D-vitamiini on tärkeä luustolle, lihaksille ja hampaille sekä elimistön vastustuskyvylle. Herkullisen tabletin voit imeskellä, pureskella tai niellä. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: D3-vitamiini 30-60 mikrog. Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), lakritsi- ja salmiakkijauhe, pintakäsittelyaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), kolekalsiferolivalmiste, täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), väri (E153). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (15)

Kuin karkkia söisi
Ekana päivänä piti käydä ostamassa salmiakkipussi kaupasta, jottei salmiakin himossa syönyt purkkia kerralla tyhjäksi. Ihana maku.
Loistava maku, saisi tosin olla vahvempikin
Meillä syödään Suomen talven keskellä usein 100 mikrogrammaa D-vitamiinia per vuorokausi per aikuinen, tai ainakin 50 mikrogrammaa (lääkärin suosituksia molemmat), joten tämä voisi olla vahvempaakin. Toisaalta ovat niin hyvänmakuisia, että näitä voisi syödä vaikka kuinka monta kerralla. Ja ymmärrän että lapsilla tai nuorisolla näitä voisi vahvempina kulua ihan liikaa.
Hyvä maku
Todella salmiakkinen, hyvä. Myös vitamiininsyöntiä hankalana ja epämiellyttävänä pitävän mieheni makuun, ainoa vitamiinipurkki, joka aika ajoin tyhjenee. Plussaa myös hyvästä vahvuudesta.
Huippu hyvä.
Lasten mieleen!
Toimii
Tippuu helpommin suuhun kuin suuhun :)
Ehdoton suosikki!
Salmiakin ystävän d-vitamiini! Tätä ottaa mielellään päivittäin.
*****
Maistuu hyvältä, ei jää kaappiin niin kuin mauttomat vitamiinipillerit.
Hyvä
Koko perheen makuun, sopiva hinta.
Melkein kuin karkkia
Koko perheen suosikki!
Teinien suosikki
Loistava tuote. Oikean salmiakin makuinen ja sopivan vahva d-vitamiini. Perheen teinitkin tykkää.
Aikuistenkin suosikki
Parhaan makuinen pureskeltava D-vitamiinitabletti.
Teinien suosikki
Hyvänmakuinen ja sopivan vahva d-vitamiini.
nam
Ainut huono puoli tuotteessa on että sitä tekee mieli ottaa lisää
Maistuva, vahva
Maistuu koko perheelle. On hyvänmakuinen niin muistaa ottaa joka päivä!
Loistava lisä päivittäiseen käyttöön!
Hyvän makuinen, riittävän vahva d-vitamiinilisä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA D-VITAMIINI 30 MIKROG SALMIAKKI PURUTABL 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.