YA D-VITAMIINI 30 MIKROG MAKEUTTAMATON TABL 200 KPL

5/5
17,20 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Makeuttamaton ja vahva D-vitamiinivalmiste. Valmiste sopii erityisesti ikäihmisille ja henkilöille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin runsaan saannin joka päivä ympäri vuoden tai pimeänä vuodenaikana ja ilman turhia makeutus- tai väriaineita. D-vitamiini on tärkeä luustolle, lihaksille ja hampaille sekä elimistön vastustuskyvylle. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä makeutus-, väri- eikä makuaineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: D3-vitamiini 30-60 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat E470b).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Sopivan vahva D-vitamiini
Talviaikaan koen itselleni sopivaksi 2 tablettia, kesäisin olen päätynyt ottamaan pääosin päivittäin yhden tabletin.
Hyvä ja turvallinen valinta
Tuote on hyvä, kun on makeuttamaton sekä helppo niellä. Sopivan kokoinen.
Hyvä tuote ympäri vuoden päivittäin
Pimeän aikaan otan 2 tablettia päivässä ja on todella auttanut kaamosmasennukseen. Energiaa riittää. Hyvä makeuttamaton tuote!
Sopiva herkkävatsaisille ja IBS-potilaille!
Kuuluu YA:n tuotesarjaan, joka ei sisällä FODMAP-yhdisteitä, eli esim. ei mitään makeutusaineita. Sopii vatsavaivoista kärsiville, mukavaa kun ei tarvitse itse tarkistaa tuotteen koostumusta, koska FODMAP on selkeästi mainittu pakkauksessa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA D-VITAMIINI 30 MIKROG MAKEUTTAMATON TABL 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.