YA D-VITAMIINI 100 MIKROG KAPS 200 KPL

5/5
26,20 € (0,13 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Vahva D-vitamiinivalmiste hyvin imeytyvänä öljykapselina. YA D-vitamiini 100 mikrog kapselit sopivat erityisesti vähän ulkoileville henkilöille ja ikääntyneille sekä henkilöille, joiden D-vitamiinin tarve on suurentunut. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja tukee luuston, lihasten ja hampaiden kuntoa. Se myös vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Makeuttamattomat, pienikokoiset öljykapselit on helppo niellä kokonaisena veden kera. Laktoositon, soijaton ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP-yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä niellään veden kera. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: D3-vitamiinia 100 mikrog (2000 %*) * vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: auringonkukkaöljy, gelatiini (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä glyseroli, kolekalsiferoli.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erittäin hyvä niellä,ei tarvitse imeskellä, ja on tarpeeksi vahva 1 tabl per päivä. Kiitos
Hyvä ostos ja edullinen. 1 tabletti päivässä. Kiitos

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA D-VITAMIINI 100 MIKROG KAPS 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.