YA D-VITAMIINI 10 MIKROG MAKEUTTAMATON TABL 200 KPL

5/5

Special Price 10,48 €

Hinta: 13,10 €

(0,06 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Makeuttamaton D-vitamiinivalmiste. Valmiste sopii erityisesti sinulle, joka haluat turvata D-vitamiinin riittävän saannin joka päivä ympäri vuoden ilman turhia makeutus- tai väriaineita. D-vitamiini on tärkeä luustolle, lihaksille ja hampaille sekä elimistön vastustuskyvylle. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä makeutus-, väri- eikä makuaineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: D3-vitamiini 10-20 mikrog (400-800IU). Ainesosat: kolekalsiferoli(D3)-valmiste, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys), pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat (E470b).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Edullinen makeuttamaton D-vitamiini
Pieni pilleri, helppo niellä eikä turhia lisäaineita!
D3 on mainio makeuttamaton vitamiini
Käytin ennen omega3-vitamiinia, mutta nyt olen siirtynyt makeuttamattomaan D3-vitamiinin. Se tuntuu paremmalta, ihme ja kumma, vaikkei ole sokeria. D3-vitamiini ilman sokeria vaikuttaa tehokkaalta. Se ei ole imelää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA D-VITAMIINI 10 MIKROG MAKEUTTAMATON TABL 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.