YA BIOTIINI HIUSRAVINNEKAPSELI 120 KPL

5/5

Special Price 16,90 €

Hinta: 33,80 €

(0,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen ravintolisä hiuksille ja kynsille. YA hiusravinnekapseli sisältää biotiinia ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kuntoa. Valmisteessa on lisäksi B5- ja B6-vitamiinia sekä L-metioniinia ja L-kysteiiniä. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä FODMAP -yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: D-biotiini 2,5 mg (5000 %*), sinkki 15 mg (150 %*), L-metioniini 45 mg, B5-vitamiini (pantoteenihappo) 18 mg (300 %), L-kysteiini 12 mg, B6-vitamiini 2 mg (143 %). * % vuorokautisen saannin vertailuarvota. Ainesosat: D-biotiini, sinkkibisglysinaatti, aminohappo L-metioniini, kalsiumpantotenaatti, aminohappo L-kysteiinihydrokloridi, pintakäsittelyaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi, gelatiini (kapselin kuori), rauta- ja titaanidioksidit.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (13)

Hyväksi kuvittelen
Kärsin hiusten tavanomaista enemmästä lähtemisestä, joka on tämän tuotteen myötä rauhoittunut. Ei ärsytä vatsaa. Kapseli on aika iso, joten nielemisvaikeuksista kärsiville ei ehkä ykkösvalinta.
Erittäin hyvä
Elottomat ja lättänät hiukset ovat mennyttä elämää. Jopa mieheni kommentoi, että hiukseni ovat nyt runsaamman ja terveemmän oloiset. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.
Erittäin hyvä hinta/laatusuhde
Erityisesti kynnet kasvoivat. Myöskin hiukset tulivat jotenkin kimmoisammiksi ja entinen luonnonkiharuus alkoi taas elpyä.
Kannattaa kokeilla
Olen joutunut käyttämään vahvoja lääkkeitä vuosia. Lääkkeet vaikuttivat hiuksiini ja kynsiini haurastuttamalla niitä, hiuksia lähti myös aika ajoin reilusti. Aloin käyttää YA:n Biotiiniä ja olen saanut hiukseni takaisin. Kynnetkin ovat vahvistuneet.
Hinta-laatu kohdallaan
Kynteni eivät lohkea enää ollenkaan.
Erinomainen!
Tällä hiusravinteella olen saanut itselleni vahvat ja kiiltävät hiukset. Myös lisääntynyt hiustenlähtö loppui tuotteen käytön myötä. On paljon edullisempi kuin vastaavat muut tuotteet ja mielestäni jopa parempi kuin nuo muut, joita myös olen kokeillut. Voin lämpimästi suositella muillekin! Kokeilemisen arvoinen!
Huipputuote!
Erittäin hyvä hintalaatusuhde verrattuna muihin saman tyyppisiin tuotteisiin. Tällä tuotteella sain esim. syöpähoitojen jälkeen nopeasti omat hiukseni kasvamaan ja sain vielä paksummat ja hyväkuntoisemmat hiukset kuin ennen. Suosittelen lämpimästi kaikille ja auttaa myös hiusten ohenemiseen ja olenkin suositellut tuotetta useammalle ja hekin saaneet avun ja olleet tuotteeseen erittäin tyytyväisiä.
Todella hyvä tuote.
Erittäin hyvin toiminut. Suosittelen kaikille!
Kannattaa kokeilla
YA:ssa kerrottiin, että vasta jopa kahden kuukauden kultulos voi näkyä. Ja niin kävikin. Hiukset ja kynnet ovat vahvistuneet ja hiustenlähtö on vähentynyt huomattavasti.
Hinta-laatu kohdallaan
Olen kokeillut erilaisia hiusta vahvistavia tuotteita ja tästä löysin tehokkaan, mutta huokealla hinnalla nautittavan kapselin. Suosittelen.
YA biotiini
Olen luottanut tähän tuotteeseen koska on ammattilaisten suunnittelema ja valmistama! Kuten muutkin YA-tuotteet. Suosittelen muillekin.
Huipputuote
Eka tuote elinvuosinani (50v) mikä todella on tepsinyt kynsiini ja olen päässyt nauttimaan lakkaamisestakin, mitä en uskonut ikinä voivani tehdä!
Vahvistanut liuskottuvia ja hauraita kynsiäni
Olen käyttänyt biotiinia nyt 6 kk ja ollut todella tyytyväinen - tämä on auttanut hauraisiin ja liuskottuviin kynsiini ja hiukset eivät ole koskaan kasvaneet näin nopsasti! :) Suosittelen siis lämpimästi - ja tässä myös hinta mielestäni kohdillaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA BIOTIINI HIUSRAVINNEKAPSELI 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.