YA B-VITAMIINI TABL PITKÄVAIKUTTEINEN 100 KPL

5/5

Special Price 10,43 €

Hinta: 13,90 €

(0,11 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkävaikutteinen, vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste. YA B-vitamiini sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat puhtia päivääsi. B1-vitamiini tukee psykologisia toimintoja, B2-, B3- ja B6-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Tuotteessa on huomioitu myös vegaanit ja ikääntyvät, sillä siinä on runsaasti myös hermostoa tukevaa B12-vitamiinia. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä FODMAP -yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B1-vitamiini 35 mg, B2-vitamiini 35 mg, B3-vitamiini 30 mg, B5-vitamiini 35 mg, B6-vitamiini 20 mg, B12-vitamiini 100 mikrog, foolihappo 500 mikrog, D-biotiini 200 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), syanokobalamiinivalmiste, tiamiinihydrokloridi, kalsiumpantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), d-biotiini, foolihappo, kiillotusaineet (hydroksipropyyliselluloosa, glyseroli).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Piristää oikeasti
Kärsin aiemmin kauheasta päiväväsymyksestä ja sain vinkin kokeilla B-vitamiinia. Tällä tuotteella oli selvästi paras vaikutus, jonka huomasi viimeistään siinä vaiheessa, kun piti puolivahingossa taukoa. Väsymys palasi heti ja helpotti taas kun aloitti vitamiinikuurin uudestaan. Enää en luovu!
Luotto tuote!
Luottotuote! Toivoisin ainoataan isompaa pakkauskokoa :)
Konkreettista tehoa
Lääkäri suositteli minulle b-vitamiinilisän käyttöä. Olen kahlannut useamman valmistajan tuotteet lävitse, mutta aina päätynyt lopulta tähän. Valmisteen tehon näkee konkreettisesti mielialan virkistymisessä ja etenkin iholla, joka ilman ko. tuotetta menee ihan muutamissa päivissä huonoon kuntoon. Suosittelen etenkin naisille, joilla hormonit aiheuttavat ihon kanssa tuskastelua. Nappituote, toivottavasti tämän valmistamista ei tulla koskaan lopettamaan!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA B-VITAMIINI TABL PITKÄVAIKUTTEINEN 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.