YA ANTISEPTINEN KÄSIGEELI 100 ML

5/5
2,40 € (24,00 €/L)
TAI

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetieto

YA antiseptinen käsigeeli, joka tuhoaa tutkitusti käsien kautta leviäviä hengitystie- ja suolistoinfektioita aiheuttavia mikrobeja. Nopeasti kuivuva käsidesi myös kosteuttaa ihoa. YA antiseptisen käsigeelin teho on testattu kansainvälisesti hyväksyttyjen menetelmien mukaan Helsingin yliopiston kansanterveystieteen osaston hygienian ja mikrobiologian laboratoriossa. Käsigeeli on läpäissyt EN 1500- testin, joka mittaa desinfektioaineiden tehoa käsienpesussa ilman vettä. Valmistettu Suomessa. Biosidi.

Tuotteen käyttö

Hiero geeliä käsiin niin, että kädet kastuvat kauttaaltaan. Jatka hieromista, kunnes kädet kuivuvat. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille. Helposti syttyvä neste ja höyry.

Tuotteen koostumus

Alcohol denat, aqua, glycerin, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, PEG-7 glyceryl cocoate, aminomethyl propanol.

Tuotearviot (7)

Hyvä
Helppo käyttö
Ajaa asiansa
Näppärän kokoinen, mukana kulkeva käsidesi. Hiukan tahmainen jälkitunne.
Matkalle välttämätön
Aina saatavilla, hyvä pieni koko
Pieni ja tehokas!
Aina käsilaukussa mukana. Kätevä esim. kahvilassa ennen kahvittelua.
Ok
Ei oikein imeydy, on hieman tahmaisen oloinen. Ajaa kuitenkin asiansa eikä jätä kalvoa ihon pinnalle.
Hyvä käsigeeli
Hyvä ja puhdistava käsigeeli, joka ei kuivata ihoa.
Käsigeeeli 100 ml
Matkalle kätevä ottaa mukaan ja estää sairastumista! Riittoisa: kahden viikon reissulle juuri sopiva yhdelle. Kulkee mukana taskussa tai pikkulaukussa. Ei kuivata ihoa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA ANTISEPTINEN KÄSIGEELI 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.