XL-S MEDICAL TABL 180 KPL

3/5
71,00 € (0,39 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tehokas kuituvalmiste laihdutukseen ja painonhallintaan. XL-S Medicalin rasvansitojakuitu estää rasvan imeytymistä, lisää kylläisyyden tunnetta ja tasaa verensokeria. Valmisteeseen on lisätty rasvaliukoisia vitamiineja; A-vitamiinia, D-vitamiinia ja E-vitamiinia. XL-S Medical yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa sinua laihtumaan tehokkaasti. Suolaton. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. xls

Tuotteen käyttö

Aikuisille 2 tablettia 3 kertaa vuorokaudessa (esim. klo 8, klo 12 ja klo 18) heti aterian jälkeen. Nauti tabletit runsaan nesteen kera. Jos ateria jää väliin, ota valmiste siitä huolimatta. Juo annoksen jälkeen nestettä. Ei alle 18-vuotiaille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Älä käytä valmistetta kahteen tuntiin rasvaliukoisen lääkkeen (mm. E-pillerit) käytön jälkeen. Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos sinulla on diabetes, kolesterolilääkitys tai säännöllistä lääkitystä vaativa sairaus.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 6 tablettia sisältää: A-vitamiini 800 mikrog, D-vitamiini 5 mikrog, E-vitamiini 10 mg. Aineosat: Litramine (patentoitu kuituyhdiste orgaanisesta kasvikunnan lähteestä (opuntiakaktus)), mikrokristallinen selluloosa, kalsiumvetyfosfaattidihydraatti, kalsiumvetyfosfaatti, kroskarmelloosinatrium, silikonidioksidi, magnesiumstearaatti, klorofylliini, A-vitamiiniasetaatti (retinoli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), E-vitamiiniasetaatti (alfatokoferoli).

Tuotearviot (11)

En huomannut mitään vaikutusta
Mutta rahaa tähän kyllä saa kulumaan. En voi suositella.
Minulla toimii hyvin
Kylläinen olo, paino tippunut tasaisesti
kohtalaisen hyvä
Toimii, kunhan syö järkevästi. Vaikuttaa myös ruokahalua vähentävästi.
Jos laihdutat, niin liikut myös, tunti vähintään x3/vk, säännölliset ruoka-ajat, turhat herkut ja sokerijuomat pois. Hintava tuote.
Ei vaikutusta näiden syömisestä
Kun keventää ruokavaliota ja liikkuu enemmän, paino putoaa ilman näitäkin. Säästyy rahat laadukkaampaan ruokaan.
Toimii minulla
Tammikuu 2018 ja yksi paketti kohta syöty näitä. Paino tippunut 5kg yhden kuukauden aikana. Normaalisti olisi juuttunut siihen ensimmäiseen kahteen kiloon. Toki vahtinut mitä suuhuni laitan ja liikkunut. Lähdin kokeilemaan 3krt/viikossa kävelylenkki ja kevyt ruokavalio. Toimii mulla siis! Miinuksena kallis hinta.
Plasebo vaikutus, tuli syötyä vähemmän, eli toimii..
-
Vain lompakko laihtui
Tuotteella ei ollut mitään vaikutusta.
Huono tuote
Paino ei laskennut yhtään, söin näitä jo kolme kuukautta.
Helppo käyttää
Laihtuminen taattu tällä tuotteella
Hyvä tuote!
Teki tehtävänsä. Painoni laski ja olo pysyi hyvänä.
Tykkäsin ja tykkään. Helposti nieltäviä
Ainakin minulle on auttanut ja tuottanut tulosta. Paino putoaa

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: XL-S MEDICAL TABL 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.