XL-S MEDICAL MAX STRENGTH TABL 120 KPL

3/5
91,00 € (0,76 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tehokas valmiste laihdutuksen ja painonhallinnan avuksi. XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokereista estämällä niiden imeytymistä. Valmiste sisältää Clavitanolia, joka on luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arabinoosia. Clavitanol estää ravintoaineiden, hiilihydraattien, sokerin ja rasvan, pilkkoutumista ja imeytymistä. Kliinisesti todistettu teho ja hyvin siedetty valmiste. XL-S Medical Max Strength yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan auttaa sinua laihtumaan tehokkaasti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Vegaaninen. Mukana kätevä säilytysrasia päiväannosta varten! xls

Tuotteen käyttö

Ota 2 tablettia 30 minuuttia ennen päivän kahta pääateriaa runsaan nesteen kera. Ei alle 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tuotteen koostumus

Clavitanol, mikrokrystallin cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, trikalsiumfosfat, magnesiumstearat.

Tuotearviot (13)

Kallis kokeilu
Kakki luisti paremmin mutta sen määrä vähentyi. Jotenkin turpea olo koko ajan. Piti vetää suolavesihuuhtelu jotta suolisto lähti tyhjenemään. Housut kiristää. Paastosokeri pysyi ennallaan, aterianjälkeinen laski hieman.
Luultavasti kauramuroja syömällä saa saman tuloksen.
Erinomainen kaveri laihdutuksessa
Aluksi epäilin ja odotin nopeaa tulosta. Jatkoin kuitenkin treenien sekä ruokavalion ohella. Herkuttelin myös välillä mutta olin tietoinen että treenaan myös kovempaa. Aineenvaihdunta lähti n. Viikon-2 kuluttua käyntiin. Huomasin, että hikoilen enemmän ja janottaa. Senttejä rupesi lähtemään mukavasti vyötäröltä ja reisistä vaikka paino ei ensin laskenut. Tämähän ei laihduta vaan esim. Laihdutuksen tukena. 1kk lähti -9kg ja 2kk lähti jo 19kg pois. Olen aikaisemminkin laihduttanut (raskauskilot) ja tämän kanssa on ollut nopeampaa. Ruokavalio ja juominen ovat tärkeimpiä!! Suosittelen kokeilemaan laihdutuksen tukena. Kallis tuote, siksi vain 4 arvosanaksi.
Huono
Ei mitään vaikutusta vaikka tsempattu kuurin aikana ruokavaliotakin.
Ei kyllä toimi suuntaan eikä toiseen..
Tietysti, jos haluat saada vaa'an näyttämään pienempää lukua kuin ennen on sinun myös liikuttava sen eteen terveellisen ruokavalion avustuksella. Mutta itse asiaan. Tuotteella ei niin mitään vaikutusta. Kuukauden paketin käytin ja paino ei pudonnut kyllä tällä vaikka sitä niin luvataankin. Ei jatkoon. Paremmin laihduin ilman tätä tuotetta.
Huono
Purkillinen syöty. Ei vaikutusta. Ei jatkoon!
Ei toiminut
Käytin kaksi purkillista, ei mitään vaikutusta, ehkä päinvastoin. Vatsan toiminta hidastui entisestään, vaikka join paljon vettä.
Apu painonhallintaan, muttei mikään ihmeentekijä
Laihduttamisen hyvä tuki, sillä sai aineenvaihdunnan virkistymään. Kuukaudessa ei vaaka juuri heilahtanut, mutta olo keveni, sillä turvotus väheni selvästi.
Ei toiminut
Käytin 2 purkkia, mutta paino ei pudonnut yhtään.
Toimiva tuote
Olen gluteeniton ja laktoositon. Minulla tämä on toiminut hyvin ja paino on pudonnut, ei ole aiheuttanut vatsaoireita.
Toimii tosi hyvin
Edistää hyvin laihtumista ja pitää pahimman nälän loitolla.
Ei tyydytä
Minulla vatsa ei toimi ollenkaan, kolmeviikkoa tämä ja ruokavalio tasan nolla kiloa lähtenyt.
Hyvä
On auttanut painonpudotuksessa paremmin kuin aiemmin käyttämäni valmisteet.
Toimii.Ohjeen mukaan käytettynä todella hyvä apu laihdutuksessa. Ja on laktoositon ja gluteeniton!
Käytettyäni tuotetta n.kuukauden, sen vaikutuksen huomaa selvästi, laihduttaminen on huomattavasti helpompaa. Tuotteen laktoosittomuus ja gluteenittomuus on tärkeää. Tuote ei minulle aiheuttanut mitään vatsaoireita, joista tuoteselosteessa varoitettiin. Hyvä tuote! On tosin varsin kallis, siksi ei viittä tähteä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: XL-S MEDICAL MAX STRENGTH TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.