XL-S MEDICAL MAX STRENGTH STICKS 60 KPL

94,00 € (1,57 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Painonhallintavalmiste vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. XL-S Medical Max Strength Sticks sisältää luonnollista Clavitanolia, joka vähentää kalorien saantia estämällä ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Hyvänmakuiset, hedelmäiset annospussit hillitsevät nälkää, säätelevät verensokeritasoja ja niillä on kliinisesti todistettu teho. Annospusseissa oleva painonhallintatuote kulkee kätevästi mukanasi. Tuotteella on sama teho kuin XL-S Max Strength tableteilla. XL-S Medical Max Strength Sticks on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Vegaaninen.

Tuotteen käyttö

Yli 18-vuotiaille: 1 annospussi 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa, esimerkiksi ennen lounasta ja illallista. Kaada annospussin sisältö suoraan suuhun, vettä ei tarvita. Ei alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville eikä niille, joiden painoindeksi on alle 18,5. Tuote on tarkoitettu painonpudotukseen henkilöille, joiden BMI on yli 25. Jos BMI on 18,5-25 välillä, tuotetta saa käyttää ainoastaan painonhallintaan.

Tuotteen koostumus

Clavitanol (kasviperäinen patentoitu yhdistelmä), trikalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, ksylitoli, luumujauhe, sitruunamehujauhe, piidioksidi, sitruunahappo, aromi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: XL-S MEDICAL MAX STRENGTH STICKS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.