XL-S MEDICAL HUNGER BUDDY KAPS 40 KPL

18,80 € (0,47 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen kapseli hillitsemään ruokahalua! XL-S Medical Hunger Buddy sisältää vatsalle hellävaraista Redusure™-ravintokuitua, joka sekä vähentää ruokahalua että lisää kylläisyyden tunnetta. Kun haluat pienentää annoskokoja, nauti kapselit ennen ateriaa. Aterioiden välillä nautittuna Hunger Buddy auttaa taistelussa mielitekoja vastaan ja auttaa vähentämään napostelua. Tutkitusti tehokas apu painonhallintaan. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Vegaaninen. xls

Tuotteen käyttö

Kun haluat apua annoskoon pienentämiseen, ota 2 kapselia vesilasillisen kera 30 minuuttia ennen pääaterioita. Kun haluat välttää napostelua, ota 1-2 kapselia vesilasillisen kera aterioiden välillä. Korkeintaan 9 kapselia päivässä. Juo päivän aikana lisäksi noin 2 litraa vettä.

Tuotteen koostumus

Redusure TM, mikrokiteinen selluloosa, kaliumbikarbonaatti, magnesiumstearaatti. Sisältää sulfiittia.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: XL-S MEDICAL HUNGER BUDDY KAPS 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.