WOUND AWAY HAAVALAKKA 7 ML/80 ANN

4/5
9,60 € (1371,43 €/L)
TAI

Tuotetieto

Käsien ja jalkojen pienten halkeamien ja haavaumien hoitoon tarkoitettu geelilakka. Wound away haavalakka muodostaa hoidettavalle alueelle nopeasti kuivuvan, läpinäkyvän ja vedenpitävän kalvon. Suojaava kalvo nopeuttaa halkeaman paranemista, vähentää kipua sekä estää sen uusiutumisen.

Tuotteen käyttö

Levitetään haavalakkaa puhtaalle, kuivalle hoidettavalle alueelle niin, että haavauma peittyy kokoneen. Annetaan kuivua muutaman sekunnin ajan. Toistetaan käsittely 2-3 kertaa päivässä, kunnes haavauma on täysin parantunut. Lievää kirvelyä voi esiintyä heti tuotteen levittämisen jälkeen. Ei alle 6-vuotiaille. Ei vuotaville, tulehtuneille haavoille, palovammoille, limakalvoille tai herkille ihoalueille.

Tuotteen koostumus

Tocopheryl acetate, hydroxypropol cellulose, ethyl acetate, nitrocellulose, isopropyl alcohol, castor oil, alcohol denat.

Tuotearviot (1)

Toimiva tuote
Olen erittäin tyytyväinen tähän haavalakkaan. Käytän tuotetta kuiviin käsiin talvisaikaan ilmautuviin haavoihin, ja näiden haavojen umpeutumisen tavallisesti menisi minulla useampi päivä lukuunottamatta kipua ja tulehduksia mitä haavoissa myös välillä on. Tällä haavalakalla haavat ovat menneet umpeen keskimäärin päivässä, eli olen erittäin tyytyväinen! Lisäksi lakka kestää hyvin jatkuvaa käsien pesua, kunhan lakkaa muistaa lisätä välillä. Yksi tähti lähtee pois kirvelyn vuoksi, mitä esiintyy heti lakan laiton jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WOUND AWAY HAAVALAKKA 7 ML/80 ANN

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.