WONDERM BLISTER DEFENCE SUOJAAVA SILIKONISIDOS 8,5X4,8CM 4 KPL

5/5
6,80 € (1,70 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Suojaava ja ihoystävällinen silikonisidos. Wonderm blister defence laastari estää rakon muodostumista sekä suojaa ihoa tai rakkoa hankaukselta. Laastarin alapinnalla on silikonikerros ja yläpinnalla ohut, joustava lykrakerros. Wonderm sopii mm. rakkojen, pintahaavojen, halkeamien, hankaumien, raapimisjälkien, kosketusihottuman (nikkeliallergia) ja naarmujen suojaamiseen. Sidos on hengittävä ja suihkunkestävä ja sen poistaminen on kivutonta. Silikonisidos sopii lapsille, aikuisille, vanhuksille, herkkäihoisille ja diabeetikoille.

Tuotteen käyttö

Leikataan tarvittaessa oikean kokoiseksi. Kiinnitetään puhtaalle, kuivalle iholle hoidettavan alueen päälle. Painellaan sidos paikoilleen ja varmistetaan, että se kiinnittyy kunnolla. Voidaan käyttää samaa sidosta, niin kauan, kuin se pysyy tai kunnes ihon on parantunut. Sidoksen paikkaa voidaan myös vaihtaa ja se kiinnittyy uudelleen. Ihon kosteus tai runsas hikoilu voivat heikentää sidoksen kiinnittymistä.

Tuotteen koostumus

Silikoni, lycra.

Tuotearviot (1)

Loistava tuote!
Aivan mahtava tuote suojaamaan nilkkaa hankaavilta kengiltä tai sandaaleilta jo ennalta, jotta rakkoa ei synny. Pelastanut tilanteen monta kertaa ja mahdollistanut virheeksi osoittautuneiden kenkäostosten käytön. Toivottavasti tämä tuote pysyy valikoimissa! Näitä täytyy olla aina kaapissa!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WONDERM BLISTER DEFENCE SUOJAAVA SILIKONISIDOS 8,5X4,8CM 4 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.