WILD NUTRITION TOTAL CLEANSE COMPLEX FOOD-GROWN 90 KPL

43,00 € (0,48 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Total Cleanse -ohjelman ensimmäinen vaihe, suunniteltu erityisesti naisille. Wild Nutrition Food-Grown Total Cleanse Complex valmisteessa kasvatetut vitamiinit ja hivenaineet on yhdistetty tehokkaisiin kasviuutteisiin. Monipuolinen valmiste sisältää B6-vitamiinia, joka edistää hormonitoiminnan säätelyä ja koliinia, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja maksan toimintaa.  Lisäksi B6- ja B2-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B2-vitamiini edistää myös solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Total Cleanse -ohjelma antaa mahdollisuuden keventää modernin elämän myrkkykuormaa ja sen tarkoitus on edistää kehon palautumista tasapainotilaan ravitsemalla kehoa kasviperäisillä ravintoaineilla. Gluteeniton, soijaton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä apuaineita, makuaineita, keinotekoisiä väriaineita, lisättyä sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

3 kapselia päivässä. Älä ylitä ohjeen mukaista annostusta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 3 kapselia sisältää: C-vitamiini 7mg, B1-vitamiini 2mg, B2-vitamiini 1mg, niasiini 9mg, B6-vitamiini 2mg, foolihappo 100 mikrog, B12-vitamiini 1mikrog, magnesium 30mg, kromi 30 mikrog, molybdeeni 7,5 mikrog, koliini 20mg, omenapektiini 100mg, artisokanlehtiuute 160mg, punajuurijauhe 100mg, takiaisenjuuriuute 40mg, voikukanjuuriuute 250mg, cordycepssinensis-sienijauhe 500mg, punajalava 100mg, L-metioniini 60mg, N-asetyylikysteiini 250mg. Ainesosat: sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, vitamiini-ja mineraalivahvistetun hiivan tuottamana tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, foolihappo (luonnollisessa folaatti-muodossa), niasiini, GTF-kromi, L-metioniini, molybdeeni ja koliiini, magnesium Lactobacillus bulgaricuksesta, omenapektiini, artisokan lehtiuute, punajuurijauhe, takiaisenjuuriuute, voikukanjuuriuute, Cordyceps sinensis-jauhe, punajalava, N-asetyylikysteiini. Kasviskapseli (selluloosa).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WILD NUTRITION TOTAL CLEANSE COMPLEX FOOD-GROWN 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.