LOUIS WIDMER SKIN APPEAL SKIN CARE STICK 10 ML

5/5
11,30 € (1130,00 €/L)
TAI
Louis Widmer kasvojenhoitotuotteen ostajalle Louis Widmer Rich Cream yövoide 10 ml kaupan päälle! Saatavilla rajoitettu erä.

Tuotetieto

Antiseptinen, desinfioiva ja tulehduksia estävä hoitoneste finnien, näppylöiden, aknen ja mustapäiden paikallishoitoon. Hoitoneste sisältää antiseptista teepuuöljyä ja kuorivia hedelmähappoja, jotka ehkäisevät tukkeutuneita ihohukosia. Helppokäyttöistä liuosta voi levittää tulehtuneille finneille pitkin päivää.

Tuotteen käyttö

Käytä hoitonestettä useita kertoja päivässä ihon ongelma-alueille. Varo valmisteen joutumista silmiin, huulille ja limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol denat., glycolic acid, lactic acid, sodium hydroxide, sodium laureth sulfate, citric acid, zinc sulfate, malic acid, ethylhexylglycerin, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, salicylic acid, sodium chloride, benzoic acid, limonene.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Luottotuote
Olen käyttänyt tätä tuotetta lähes 15 vuotta. Toimii erittäin hyvin niin ihon pinnassa oleville valkopäisille finneille kuin ihon alaisille tulehtuneille ihohuokosillekin. Helppokäyttöinen ja vaikuttaa nopeasti.
Erinomainen, huomaamaton, toimii nopeasti
Olen lähes viisikymppinen, ajoittain hormonifinneistä kärsivä nainen, ja olen käyttänyt tätä tuotetta usean vuoden ajan. Olen todella tyytyväinen sekä koostumukseen (ohut ja huomaamaton myös meikin alla) että vaikuttavuuteen; kuivattaa finnit nopeasti.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LOUIS WIDMER SKIN APPEAL SKIN CARE STICK 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.