Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

 

Helpotusta pinnalliseen hengitykseen

 

WellO2 -hyvinvointilaitteesta voit saada apua pinnalliseen hengitykseen ja siitä johtuvaan hengästymiseen. Tekemällä hengitysharjoitteita säännöllisesti, hengitykseen osallistuvat lihakset vahvistuvat, ja huomaat pian, että portaat eivät enää tuota hengenahdistusta ja jaksat paremmin arjessa. Myös ääntään työksi käyttävät henkilöt voivat löytää apua WellO2 -höyryhengitysharjoitteista. Kuiva sisäilma ja jatkuva äänen käyttö vaativat hengityslihasten huoltoa ja vahvistusta sekä ärsytyksestä johtuneen liman irrottamista.

 

Ilmateiden tukkoisuus vähenee

 

WellO2 -höyryhengityslaitteen toiminta perustuu kansainvälisesti patentoituun teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. Hengitysharjoitusten aikana lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja vähentäen ilmateiden ärsytystä. Vasteisen hengityksen ansiosta lämmin höyry pääsee syvälle keuhkoihin, juoksettaen ja irrottaen sinne ajan myötä kertynyttä limaa. Säännöllisen harjoittelun avulla hengitystiet pysyvät terveinä, eikä limaa enää kerry kuten aiemmin.

 

Laadukkaammat yöunet

 

Hengitysharjoitteiden myötä ja liman irrottua myös hapenottokyky kehittyy. Hengitysharjoitteiden avulla pinnallisesta hengityksestä päästään eroon ja unen laatu ja määrä kasvaa. Terveet hengitystiet sekä vahvistuneet hengityslihakset tekevät myös arjesta vaivattomampaa ja elämänlaatu paranee. Osa käyttäjistä on myös kertonut saaneensa helpotusta kuorsaukseen.

 

Tehoa urheilusuoritukseen

 

Hengitysteitä avaavan vaikutusten ansiosta WellO2 -laite on erinomainen työkalu myös aktiiviurheilijoille, jotka etsivät keinoa parantaa suorituskykyään. Säännöllinen hengitysharjoittelu auttaa myös pitämään keuhkot terveenä ja mahdollistaa rikkoutumattoman treenikauden. Katso harjoitusohjeet valmistajan verkkosivuilta.

 

Valmistajan takuu tuotteelle 2 vuotta. Lue pakkausseloste ja tutustu vasta-aiheisiin ennen laitteen tilaamista ja käyttöä.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

 

Laite sopii käytettäväksi päivittäin hengitysteiden kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Paras teho saadaan kuitenkin säännöllisellä harjoittelulla.

 

Laitteeseen lisätään vesi ja valitaan lämpötila. Tämän jälkeen voit valita hengitysharjoittelun kuormittavuuden laitteen suulakkeen säätörullasta. Normaalissa käytössä harjoittelu aloitetaan aina alhaisimmalla vastuksella. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään sisään laitteen tuottamaa höyryä. 

 

Katso tarkemmat ohjeet pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.

Tuotteen koostumus

 

Pakkauksen sisältö:

  • WellO2-laite (+kansi ja kori)
  • Jalusta ja virtajohto
  • 3 suukappaletta
  • Nenämaski
  • Hengityssäädin
  • Jatkoletku
  • Käyttöohje

 

Produktinformation

Tuotearvostelut (27)

  1. 26.10.2023
    Hyvä laite!!
    26.10.2023
    Hyvä laite. Ollut minulla jo vuodesta n. 2015. Nyt aktivoin "nenäkupin" käytön taas talvea kohti kun kuiva huoneilma. Uusi lisäosa kiinnostaa myös, ehkä hankin. Ainoa miinus on laiska käyttäjä.
  2. 19.9.2023
    Pään jatkuvan tukkoisuuden hoitoon
    19.9.2023
    Olen kokeillut vähän kaikkea ilmeisesti long covidin aiheuttamaan säännöllisesti toistuvaan pään kipuiluun ja huutamiseen sekä samalla korvien tukkoisuuteen. Lääke-suihketta ja muita lääkkeitä en halua pitkään käyttää, joten päätin kokeilla tätä laitetta. Kolme käyttökertaa, joista kaksi maskin kautta, auttoi! Nyt kolmas päivä menossa ja olo helpottaa. Jospa tämä on se konsti, millä vihdoin pääsen eroon vaivasta.
  3. 24.4.2023
    Melkein tukehduin
    24.4.2023
    Sain tuotteen lahjaksi astman hoitoon. Ensimmäinen käyttökerta johti niin pahaan astmakohtaukseen, että sairaalareissu oli lähellä.
    En suosittele tuotetta kenellekään.
  4. 29.1.2023
    Hengityksen helpottaja
    29.1.2023
    Ensimmäisten kokeilujen jälkeen jo huomaan, että laitteella on hyvä vaikutus hengitykseeni, se kostuttaa sopivasti ja helpottaa yskän ärsytystä, jota minulla on aina etenkin talvisin. Myös nenän tukkoisuus on vähentynyt. Laitteen käytön oppii helposti.
  5. 11.11.2022
    Ei käytössä
    11.11.2022
    Ostin laitteen vuosi sitten, mutta en ole kertaakaan käyttänyt. Käyttöohjeita katsoessani tuli tunne, että en jaksa perehtyä noin pitkällisiin ohjeisiin ja jokapäiväiseen laitteen huoltoon.
    Noita arvosteluja lukiessani tuli tunne, että jos sittenkin malttaisin lukea ohjeet ja aloittaa laitteen käyttö.
  6. 13.5.2020
    Täydellinen
    13.5.2020
    Loistava vehje! Ei voi kun suositella!
  7. 11.5.2020
    Hintansa arvoinen
    11.5.2020
    Tyyris tuote. Harkistin ostoa vuoden verran, mutta nyt olen tyytyväinen ostopäätökseeni.
    \
    Auttoi flunssan tukkoisuuteen ja nyt terveenä harjoitellessa tuntuu henki kulkevan lenkillä paremmin.
  8. 27.2.2020
    Mahtava laite!
    27.2.2020
    Helppo, tehokas. Auttaa vaivoihin.
  9. 26.2.2020
    Erinomainen ensivaikutelma
    26.2.2020
    Ostin Wello2 laitteen hyvien suosittelujen perusteella. Keuhkot ovat jo valmiiksi terveet ja hyvinvoivat. Päivän käytön jälkeen mielessä seuraavaa:
    \
    Laitteen käyttöopas on alkuun hieman kryptinen merkintöineen, mutta laitteeseen tutustuttua myös ohje kävi hyvinkin selkeäksi.
    \
    \
    Nenämaskin kautta hengittäminen ei ole vielä vakuuttanut, lämmin höyry tuntuu kuitenkin erittäin rentouttavalta. Suukappaleen kautta olen saanut enemmän tehoja irti. Hengitysharjoitteet tuntuvat erittäin tehokkailta ja yllättäen lähes meditatiivisilta.
    \
    \
    Laitteella tuntui olevan vaikutusta unen laatuun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Myös keuhkot tuntuvat tilavammilta ja flunssasta nieluun jäänyt lima irronnut. Pitkäkestoiset vaikutukset nähdään myöhemmin, kunhan hengityslihakset tottuvat raskaampiin harjoitteisiin.
    \
    \
    Näillä kokemuksilla kuitenkin erittäin miellyttävä ja totisesti sijoituksen arvoinen ostos. Suosittelen!
  10. 23.2.2020
    Ei vastannut odotusiani
    23.2.2020
    Ei vastannut odotuksiani, tai sitten en osaa käyttää laitetta oikein
  11. 22.2.2020
    Wello2 hyvinvointilaite
    22.2.2020
    Aluksi oli vaikeuksia laitteen kanssa merkkivalot eivät palaneet ja merkkiäänet ovat aika hiljaiset. Kolmas laite vasta toimi niin kuin pitää, vai luinko liian tarkasti ohjeita. Mutta nyt käytän laitetta lähes päivittäin, laite toimii hyvin. En vielä ole huomannut kovin suurta helpotusta kuin nenän ja tukkoisuuden kohdalla. Hengästymiseen ei vielä ainakaan ole ollut apua, mutta aloitinkin laitteen käytön vasta tammikuun alkupuolella 2020.Minulla on astma ja menen maaliskuun alussa lääkäriin asian tiimoilta, jospa vika löytyy sieltä. Toivotaan. Käytän kyllä laitetta edelleen.
  12. 22.2.2020
    Laulajan luottolaite
    22.2.2020
    Laite on erittäin hyödyllinen laulajalle, puhetyöläiselle tai vaikkapa urheilijalle, koska se avaa tukkoisia hengitysteitä ja parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä. Suosittelen lämpimästi!
  13. 22.2.2020
    Erinomainen tuote
    22.2.2020
    Laitteesta oli suuri apu, kun systaattihoitojen yhteydessä tuli yskää, johon ei voitu käyttää yskänlääkkeitä.
    \
    Laite on ollut jatkuvassa käytössä.
  14. 21.2.2020
    Hyvin toimii
    21.2.2020
    Laite toimii hyvin, mutta terveysvaikutukset eivät tunnu niin voimakkailta kuin ennakko-oletus oli. Toki tekee keuhkoista tilavamman oloiset. Muovin maku/haju on, mutta on ajan kuluessa hieman hälvennyt. En silti kadu ostosta eli plussan puolelle koen jääneeni.
  15. 21.2.2020
    Hyvä lääkinnällinen apuväline vaikeisiin hengitysoireisiin.
    21.2.2020
    Todella hyvä tuote. Avaa hengitystiehyet, irrottaa limaa tehokkaasti. Korvaa tehokkaasti pulloon puhalluksen ja vesipiipun. Kiitos hyvästä tuotteesta. Olen käyttänyt joka päivä vähintään aamuin ja milloin vähän ennen joulua 2019 alkaen. Ostin YA Apteekista Tampereella.
  16. 21.2.2020
    Hyvä
    21.2.2020
    Tuntuisi toimivan alustavasti ulkopuolisen silmin tarkkaillen. Käyttöohje oli melko epäselvä, mutta onneksi youtubesta löytyy hyödyllisiä videoita :)
  17. 21.2.2020
    Well02
    21.2.2020
    Muuten oikein hyvin toimiva, mutta säätönupin irrottamisessa ja takaisinkiinnittäessä pitää olla varovainen pienien kiinnikkeiden kanssa.
  18. 21.2.2020
    Erinomainen
    21.2.2020
    Irrottaa limaa tehokkaasti ja helppo käyttää. Koko perhe voi käyttää, kun on omat suulakkeet. Toimii myös niillä ,jolla ei ole astmaa.
  19. 21.2.2020
    WellO2
    21.2.2020
    Tuotetta on helppo käyttää ja helppo pitää puhtaana. Se auttaa liman irtoamiseen ja tuntuu vahvistavan hengitysvoimaa. Se saa ääneni selkeämmäksi. Laulaminen on varmempaa, kun ääni ei mene \"tukkoon.
  20. 21.2.2020
    Hyvä apu flunssan tai muun tukkoisuuden hoidossa
    21.2.2020
    Höyry auttaa liman irroittamisessa ja antaa kosteutta limakalvoille. Käyttö ja puhdistus vaatii jonkin verran vaivaa ja perehtymistä. Liman irrotusta ja keuhkojen mobilisointia auttaa se, että puhalluksessa ja sisään hengityksessä on säädettävissä oleva vastus. Toisaalta vastus pitäisi saada kokonaan pois, sillä itse sain kaulan alueen lihakset kipeytymään runsaalla laitteen käytöllä. Kallis laite pelkkään flunssan hoitoon. Allergikot ja astmaatikot sekä urheilijat ja laulajat hyötynevät tästä eniten.
  21. 21.2.2020
    Tehokas ja toimiva
    21.2.2020
    Ostin laitteen vuosi sitten isälleni, jota vaivaa joka flunssassa hankala yskä. Hän joutui käymään lähes aina lääkärissä vaikean yskän vuoksi. Isä ottaa yskän koittaessa laitteen käyttöön: lima irtoaa ja yskä helpottaa. Lääkäriin ei ole tarvinnut mennä enää kertaakaan flunssan takia. Hän on kehunut laitetta kaikille tutuilleen.
  22. 21.2.2020
    Vastasi odotuksiani.
    21.2.2020
    Hengitystä helpottava, mutta ei paranna itse sairautta ( keuhkoahtauma). Käytössä viikoittain.
  23. 21.2.2020
    Hyödyllinen apuväline laulajalle
    21.2.2020
    Hyödyllinen, helppokäyttöinen apuväline laulajalle ja allergikolle. Mieheni on astmaatikko, ja hänkin on hyötynyt laitteen käytöstä. Loistovehje suun, nenän ja kurkun limakalvojen ja äänihuulten kosteutukseen sekä hengitysharjoituksiin.
  24. 21.2.2020
    Erinomainen.
    21.2.2020
    Helpotti hyvin keuhkokuumeesta palautumisessa.
  25. 21.2.2020
    Helpottanut hengitystä,avannut hengitysteitä
    21.2.2020
    Suhtauduin aluksi epäillen koko laitteeseen,mutta olen huomannut,että en enää hengitä niin pinnallisesti kuten aiemmin
  26. 21.2.2020
    Toimii ja suosittelen
    21.2.2020
    Tyttäreni pitkät hengitystieongelmat flunssien yhteydessä saatiin well02 laitteella lyhenemään huomattavasti. Itse olen huomannut, että laite on auttanut siihen, että opettaessani ääneni kestää paremmin.
  27. 21.2.2020
    Tosi hyvä
    21.2.2020
    Tuotekuvaus pitää paikkansa

WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
245,00 €
Yksikköhinta 245,00 € / KPL
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

 

Helpotusta pinnalliseen hengitykseen

 

WellO2 -hyvinvointilaitteesta voit saada apua pinnalliseen hengitykseen ja siitä johtuvaan hengästymiseen. Tekemällä hengitysharjoitteita säännöllisesti, hengitykseen osallistuvat lihakset vahvistuvat, ja huomaat pian, että portaat eivät enää tuota hengenahdistusta ja jaksat paremmin arjessa. Myös ääntään työksi käyttävät henkilöt voivat löytää apua WellO2 -höyryhengitysharjoitteista. Kuiva sisäilma ja jatkuva äänen käyttö vaativat hengityslihasten huoltoa ja vahvistusta sekä ärsytyksestä johtuneen liman irrottamista.

 

Ilmateiden tukkoisuus vähenee

 

WellO2 -höyryhengityslaitteen toiminta perustuu kansainvälisesti patentoituun teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. Hengitysharjoitusten aikana lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja vähentäen ilmateiden ärsytystä. Vasteisen hengityksen ansiosta lämmin höyry pääsee syvälle keuhkoihin, juoksettaen ja irrottaen sinne ajan myötä kertynyttä limaa. Säännöllisen harjoittelun avulla hengitystiet pysyvät terveinä, eikä limaa enää kerry kuten aiemmin.

 

Laadukkaammat yöunet

 

Hengitysharjoitteiden myötä ja liman irrottua myös hapenottokyky kehittyy. Hengitysharjoitteiden avulla pinnallisesta hengityksestä päästään eroon ja unen laatu ja määrä kasvaa. Terveet hengitystiet sekä vahvistuneet hengityslihakset tekevät myös arjesta vaivattomampaa ja elämänlaatu paranee. Osa käyttäjistä on myös kertonut saaneensa helpotusta kuorsaukseen.

 

Tehoa urheilusuoritukseen

 

Hengitysteitä avaavan vaikutusten ansiosta WellO2 -laite on erinomainen työkalu myös aktiiviurheilijoille, jotka etsivät keinoa parantaa suorituskykyään. Säännöllinen hengitysharjoittelu auttaa myös pitämään keuhkot terveenä ja mahdollistaa rikkoutumattoman treenikauden. Katso harjoitusohjeet valmistajan verkkosivuilta.

 

Valmistajan takuu tuotteelle 2 vuotta. Lue pakkausseloste ja tutustu vasta-aiheisiin ennen laitteen tilaamista ja käyttöä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

 

Laite sopii käytettäväksi päivittäin hengitysteiden kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Paras teho saadaan kuitenkin säännöllisellä harjoittelulla.

 

Laitteeseen lisätään vesi ja valitaan lämpötila. Tämän jälkeen voit valita hengitysharjoittelun kuormittavuuden laitteen suulakkeen säätörullasta. Normaalissa käytössä harjoittelu aloitetaan aina alhaisimmalla vastuksella. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään sisään laitteen tuottamaa höyryä. 

 

Katso tarkemmat ohjeet pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.

Tuotteen koostumus

 

Pakkauksen sisältö:

  • WellO2-laite (+kansi ja kori)
  • Jalusta ja virtajohto
  • 3 suukappaletta
  • Nenämaski
  • Hengityssäädin
  • Jatkoletku
  • Käyttöohje

 

Produktinformation

Tuotearvostelut (27)

  1. 26.10.2023
    Hyvä laite!!
    26.10.2023
    Hyvä laite. Ollut minulla jo vuodesta n. 2015. Nyt aktivoin "nenäkupin" käytön taas talvea kohti kun kuiva huoneilma. Uusi lisäosa kiinnostaa myös, ehkä hankin. Ainoa miinus on laiska käyttäjä.
  2. 19.9.2023
    Pään jatkuvan tukkoisuuden hoitoon
    19.9.2023
    Olen kokeillut vähän kaikkea ilmeisesti long covidin aiheuttamaan säännöllisesti toistuvaan pään kipuiluun ja huutamiseen sekä samalla korvien tukkoisuuteen. Lääke-suihketta ja muita lääkkeitä en halua pitkään käyttää, joten päätin kokeilla tätä laitetta. Kolme käyttökertaa, joista kaksi maskin kautta, auttoi! Nyt kolmas päivä menossa ja olo helpottaa. Jospa tämä on se konsti, millä vihdoin pääsen eroon vaivasta.
  3. 24.4.2023
    Melkein tukehduin
    24.4.2023
    Sain tuotteen lahjaksi astman hoitoon. Ensimmäinen käyttökerta johti niin pahaan astmakohtaukseen, että sairaalareissu oli lähellä.
    En suosittele tuotetta kenellekään.
  4. 29.1.2023
    Hengityksen helpottaja
    29.1.2023
    Ensimmäisten kokeilujen jälkeen jo huomaan, että laitteella on hyvä vaikutus hengitykseeni, se kostuttaa sopivasti ja helpottaa yskän ärsytystä, jota minulla on aina etenkin talvisin. Myös nenän tukkoisuus on vähentynyt. Laitteen käytön oppii helposti.
  5. 11.11.2022
    Ei käytössä
    11.11.2022
    Ostin laitteen vuosi sitten, mutta en ole kertaakaan käyttänyt. Käyttöohjeita katsoessani tuli tunne, että en jaksa perehtyä noin pitkällisiin ohjeisiin ja jokapäiväiseen laitteen huoltoon.
    Noita arvosteluja lukiessani tuli tunne, että jos sittenkin malttaisin lukea ohjeet ja aloittaa laitteen käyttö.
  6. 13.5.2020
    Täydellinen
    13.5.2020
    Loistava vehje! Ei voi kun suositella!
  7. 11.5.2020
    Hintansa arvoinen
    11.5.2020
    Tyyris tuote. Harkistin ostoa vuoden verran, mutta nyt olen tyytyväinen ostopäätökseeni.
    \
    Auttoi flunssan tukkoisuuteen ja nyt terveenä harjoitellessa tuntuu henki kulkevan lenkillä paremmin.
  8. 27.2.2020
    Mahtava laite!
    27.2.2020
    Helppo, tehokas. Auttaa vaivoihin.
  9. 26.2.2020
    Erinomainen ensivaikutelma
    26.2.2020
    Ostin Wello2 laitteen hyvien suosittelujen perusteella. Keuhkot ovat jo valmiiksi terveet ja hyvinvoivat. Päivän käytön jälkeen mielessä seuraavaa:
    \
    Laitteen käyttöopas on alkuun hieman kryptinen merkintöineen, mutta laitteeseen tutustuttua myös ohje kävi hyvinkin selkeäksi.
    \
    \
    Nenämaskin kautta hengittäminen ei ole vielä vakuuttanut, lämmin höyry tuntuu kuitenkin erittäin rentouttavalta. Suukappaleen kautta olen saanut enemmän tehoja irti. Hengitysharjoitteet tuntuvat erittäin tehokkailta ja yllättäen lähes meditatiivisilta.
    \
    \
    Laitteella tuntui olevan vaikutusta unen laatuun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Myös keuhkot tuntuvat tilavammilta ja flunssasta nieluun jäänyt lima irronnut. Pitkäkestoiset vaikutukset nähdään myöhemmin, kunhan hengityslihakset tottuvat raskaampiin harjoitteisiin.
    \
    \
    Näillä kokemuksilla kuitenkin erittäin miellyttävä ja totisesti sijoituksen arvoinen ostos. Suosittelen!
  10. 23.2.2020
    Ei vastannut odotusiani
    23.2.2020
    Ei vastannut odotuksiani, tai sitten en osaa käyttää laitetta oikein
  11. 22.2.2020
    Wello2 hyvinvointilaite
    22.2.2020
    Aluksi oli vaikeuksia laitteen kanssa merkkivalot eivät palaneet ja merkkiäänet ovat aika hiljaiset. Kolmas laite vasta toimi niin kuin pitää, vai luinko liian tarkasti ohjeita. Mutta nyt käytän laitetta lähes päivittäin, laite toimii hyvin. En vielä ole huomannut kovin suurta helpotusta kuin nenän ja tukkoisuuden kohdalla. Hengästymiseen ei vielä ainakaan ole ollut apua, mutta aloitinkin laitteen käytön vasta tammikuun alkupuolella 2020.Minulla on astma ja menen maaliskuun alussa lääkäriin asian tiimoilta, jospa vika löytyy sieltä. Toivotaan. Käytän kyllä laitetta edelleen.
  12. 22.2.2020
    Laulajan luottolaite
    22.2.2020
    Laite on erittäin hyödyllinen laulajalle, puhetyöläiselle tai vaikkapa urheilijalle, koska se avaa tukkoisia hengitysteitä ja parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä. Suosittelen lämpimästi!
  13. 22.2.2020
    Erinomainen tuote
    22.2.2020
    Laitteesta oli suuri apu, kun systaattihoitojen yhteydessä tuli yskää, johon ei voitu käyttää yskänlääkkeitä.
    \
    Laite on ollut jatkuvassa käytössä.
  14. 21.2.2020
    Hyvin toimii
    21.2.2020
    Laite toimii hyvin, mutta terveysvaikutukset eivät tunnu niin voimakkailta kuin ennakko-oletus oli. Toki tekee keuhkoista tilavamman oloiset. Muovin maku/haju on, mutta on ajan kuluessa hieman hälvennyt. En silti kadu ostosta eli plussan puolelle koen jääneeni.
  15. 21.2.2020
    Hyvä lääkinnällinen apuväline vaikeisiin hengitysoireisiin.
    21.2.2020
    Todella hyvä tuote. Avaa hengitystiehyet, irrottaa limaa tehokkaasti. Korvaa tehokkaasti pulloon puhalluksen ja vesipiipun. Kiitos hyvästä tuotteesta. Olen käyttänyt joka päivä vähintään aamuin ja milloin vähän ennen joulua 2019 alkaen. Ostin YA Apteekista Tampereella.
  16. 21.2.2020
    Hyvä
    21.2.2020
    Tuntuisi toimivan alustavasti ulkopuolisen silmin tarkkaillen. Käyttöohje oli melko epäselvä, mutta onneksi youtubesta löytyy hyödyllisiä videoita :)
  17. 21.2.2020
    Well02
    21.2.2020
    Muuten oikein hyvin toimiva, mutta säätönupin irrottamisessa ja takaisinkiinnittäessä pitää olla varovainen pienien kiinnikkeiden kanssa.
  18. 21.2.2020
    Erinomainen
    21.2.2020
    Irrottaa limaa tehokkaasti ja helppo käyttää. Koko perhe voi käyttää, kun on omat suulakkeet. Toimii myös niillä ,jolla ei ole astmaa.
  19. 21.2.2020
    WellO2
    21.2.2020
    Tuotetta on helppo käyttää ja helppo pitää puhtaana. Se auttaa liman irtoamiseen ja tuntuu vahvistavan hengitysvoimaa. Se saa ääneni selkeämmäksi. Laulaminen on varmempaa, kun ääni ei mene \"tukkoon.
  20. 21.2.2020
    Hyvä apu flunssan tai muun tukkoisuuden hoidossa
    21.2.2020
    Höyry auttaa liman irroittamisessa ja antaa kosteutta limakalvoille. Käyttö ja puhdistus vaatii jonkin verran vaivaa ja perehtymistä. Liman irrotusta ja keuhkojen mobilisointia auttaa se, että puhalluksessa ja sisään hengityksessä on säädettävissä oleva vastus. Toisaalta vastus pitäisi saada kokonaan pois, sillä itse sain kaulan alueen lihakset kipeytymään runsaalla laitteen käytöllä. Kallis laite pelkkään flunssan hoitoon. Allergikot ja astmaatikot sekä urheilijat ja laulajat hyötynevät tästä eniten.
  21. 21.2.2020
    Tehokas ja toimiva
    21.2.2020
    Ostin laitteen vuosi sitten isälleni, jota vaivaa joka flunssassa hankala yskä. Hän joutui käymään lähes aina lääkärissä vaikean yskän vuoksi. Isä ottaa yskän koittaessa laitteen käyttöön: lima irtoaa ja yskä helpottaa. Lääkäriin ei ole tarvinnut mennä enää kertaakaan flunssan takia. Hän on kehunut laitetta kaikille tutuilleen.
  22. 21.2.2020
    Vastasi odotuksiani.
    21.2.2020
    Hengitystä helpottava, mutta ei paranna itse sairautta ( keuhkoahtauma). Käytössä viikoittain.
  23. 21.2.2020
    Hyödyllinen apuväline laulajalle
    21.2.2020
    Hyödyllinen, helppokäyttöinen apuväline laulajalle ja allergikolle. Mieheni on astmaatikko, ja hänkin on hyötynyt laitteen käytöstä. Loistovehje suun, nenän ja kurkun limakalvojen ja äänihuulten kosteutukseen sekä hengitysharjoituksiin.
  24. 21.2.2020
    Erinomainen.
    21.2.2020
    Helpotti hyvin keuhkokuumeesta palautumisessa.
  25. 21.2.2020
    Helpottanut hengitystä,avannut hengitysteitä
    21.2.2020
    Suhtauduin aluksi epäillen koko laitteeseen,mutta olen huomannut,että en enää hengitä niin pinnallisesti kuten aiemmin
  26. 21.2.2020
    Toimii ja suosittelen
    21.2.2020
    Tyttäreni pitkät hengitystieongelmat flunssien yhteydessä saatiin well02 laitteella lyhenemään huomattavasti. Itse olen huomannut, että laite on auttanut siihen, että opettaessani ääneni kestää paremmin.
  27. 21.2.2020
    Tosi hyvä
    21.2.2020
    Tuotekuvaus pitää paikkansa
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: WellO2 Oy