WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

5/5

Special Price 199,00 €

Hinta: 228,00 €

(199,00 €/KPL)
TAI

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa 30.4.2020 asti.

Tutustu tuotteen käyttöohjeeseen ja mahdollisiin vasta-aiheisiin ennen tuotteen tilaamista.

Tuotetieto

 

Helpotusta pinnalliseen hengitykseen

 

WellO2 -hyvinvointilaitteesta voit saada apua pinnalliseen hengitykseen ja siitä johtuvaan hengästymiseen. Tekemällä hengitysharjoitteita säännöllisesti, hengitykseen osallistuvat lihakset vahvistuvat, ja huomaat pian, että portaat eivät enää tuota hengenahdistusta ja jaksat paremmin arjessa. Myös ääntään työksi käyttävät henkilöt voivat löytää apua WellO2 -höyryhengitysharjoitteista. Kuiva sisäilma ja jatkuva äänen käyttö vaativat hengityslihasten huoltoa ja vahvistusta sekä ärsytyksestä johtuneen liman irrottamista.

 

Ilmateiden tukkoisuus vähenee

 

WellO2 -höyryhengityslaitteen toiminta perustuu kansainvälisesti patentoituun teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. Hengitysharjoitusten aikana lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja vähentäen ilmateiden ärsytystä. Vasteisen hengityksen ansiosta lämmin höyry pääsee syvälle keuhkoihin, juoksettaen ja irrottaen sinne ajan myötä kertynyttä limaa. Säännöllisen harjoittelun avulla hengitystiet pysyvät terveinä, eikä limaa enää kerry kuten aiemmin.

 

Laadukkaammat yöunet

 

Hengitysharjoitteiden myötä ja liman irrottua myös hapenottokyky kehittyy. Hengitysharjoitteiden avulla pinnallisesta hengityksestä päästään eroon ja unen laatu ja määrä kasvaa. Terveet hengitystiet sekä vahvistuneet hengityslihakset tekevät myös arjesta vaivattomampaa ja elämänlaatu paranee. Osa käyttäjistä on myös kertonut saaneensa helpotusta kuorsaukseen.

 

Tehoa urheilusuoritukseen

 

Hengitysteitä avaavan vaikutusten ansiosta WellO2 -laite on erinomainen työkalu myös aktiiviurheilijoille, jotka etsivät keinoa parantaa suorituskykyään. Säännöllinen hengitysharjoittelu auttaa myös pitämään keuhkot terveenä ja mahdollistaa rikkoutumattoman treenikauden. Voit ladata urheilijan harjoitusohjelman ilmaiseksi valmistajan verkkosivuilta.

 

Valmistajan takuu tuotteelle 2 vuotta. Lue pakkausseloste ja tutustu vasta-aiheisiin ennen laitteen tilaamista ja käyttöä.

Tuotteen käyttö

 

Laite sopii käytettäväksi päivittäin hengitysteiden kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Paras teho saadaan kuitenkin säännöllisellä harjoittelulla.

 

Laitteeseen lisätään vesi ja valitaan lämpötila. Tämän jälkeen voit valita hengitysharjoittelun kuormittavuuden laitteen suulakkeen säätörullasta. Normaalissa käytössä harjoittelu aloitetaan aina alhaisimmalla vastuksella. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään sisään laitteen tuottamaa höyryä. 

 

Katso tarkemmat ohjeet pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.

Tuotteen koostumus

 

Pakkauksen sisältö:

 • WellO2-laite (+kansi ja kori)
 • Jalusta ja virtajohto
 • 3 suukappaletta
 • Nenämaski
 • Hengityssäädin
 • Jatkoletku
 • Käyttöohje

 

Tuotearviot (20)

Mahtava laite!
Helppo, tehokas. Auttaa vaivoihin.
Erinomainen ensivaikutelma
Ostin Wello2 laitteen hyvien suosittelujen perusteella. Keuhkot ovat jo valmiiksi terveet ja hyvinvoivat. Päivän käytön jälkeen mielessä seuraavaa:

Laitteen käyttöopas on alkuun hieman kryptinen merkintöineen, mutta laitteeseen tutustuttua myös ohje kävi hyvinkin selkeäksi.

Nenämaskin kautta hengittäminen ei ole vielä vakuuttanut, lämmin höyry tuntuu kuitenkin erittäin rentouttavalta. Suukappaleen kautta olen saanut enemmän tehoja irti. Hengitysharjoitteet tuntuvat erittäin tehokkailta ja yllättäen lähes meditatiivisilta.

Laitteella tuntui olevan vaikutusta unen laatuun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Myös keuhkot tuntuvat tilavammilta ja flunssasta nieluun jäänyt lima irronnut. Pitkäkestoiset vaikutukset nähdään myöhemmin, kunhan hengityslihakset tottuvat raskaampiin harjoitteisiin.

Näillä kokemuksilla kuitenkin erittäin miellyttävä ja totisesti sijoituksen arvoinen ostos. Suosittelen!
Ei vastannut odotusiani
Ei vastannut odotuksiani, tai sitten en osaa käyttää laitetta oikein
Wello2 hyvinvointilaite
Aluksi oli vaikeuksia laitteen kanssa merkkivalot eivät palaneet ja merkkiäänet ovat aika hiljaiset. Kolmas laite vasta toimi niin kuin pitää, vai luinko liian tarkasti ohjeita. Mutta nyt käytän laitetta lähes päivittäin, laite toimii hyvin. En vielä ole huomannut kovin suurta helpotusta kuin nenän ja tukkoisuuden kohdalla. Hengästymiseen ei vielä ainakaan ole ollut apua, mutta aloitinkin laitteen käytön vasta tammikuun alkupuolella 2020.
Minulla on astma ja menen maaliskuun alussa lääkäriin asian tiimoilta, jospa vika löytyy sieltä. Toivotaan. Käytän kyllä laitetta edelleen.
Laulajan luottolaite
Laite on erittäin hyödyllinen laulajalle, puhetyöläiselle tai vaikkapa urheilijalle, koska se avaa tukkoisia hengitysteitä ja parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä. Suosittelen lämpimästi!
Erinomainen tuote
Laitteesta oli suuri apu, kun systaattihoitojen yhteydessä tuli yskää, johon ei voitu käyttää yskänlääkkeitä.

Laite on ollut jatkuvassa käytössä.
Hyvin toimii
Laite toimii hyvin, mutta terveysvaikutukset eivät tunnu niin voimakkailta kuin ennakko-oletus oli. Toki tekee keuhkoista tilavamman oloiset. Muovin maku/haju on, mutta on ajan kuluessa hieman hälvennyt. En silti kadu ostosta eli plussan puolelle koen jääneeni.
Hyvä lääkinnällinen apuväline vaikeisiin hengitysoireisiin.
Todella hyvä tuote. Avaa hengitystiehyet, irrottaa limaa tehokkaasti. Korvaa tehokkaasti pulloon puhalluksen ja vesipiipun. Kiitos hyvästä tuotteesta. Olen käyttänyt joka päivä vähintään aamuin ja milloin vähän ennen joulua 2019 alkaen. Ostin YA Apteekista Tampereella.
Hyvä
Tuntuisi toimivan alustavasti ulkopuolisen silmin tarkkaillen. Käyttöohje oli melko epäselvä, mutta onneksi youtubesta löytyy hyödyllisiä videoita :)
Well02
Muuten oikein hyvin toimiva, mutta säätönupin irrottamisessa ja takaisinkiinnittäessä pitää olla varovainen pienien kiinnikkeiden kanssa.
Erinomainen
Irrottaa limaa tehokkaasti ja helppo käyttää. Koko perhe voi käyttää, kun on omat suulakkeet. Toimii myös niillä ,jolla ei ole astmaa.
WellO2
Tuotetta on helppo käyttää ja helppo pitää puhtaana. Se auttaa liman irtoamiseen ja tuntuu vahvistavan hengitysvoimaa. Se saa ääneni selkeämmäksi. Laulaminen on varmempaa, kun ääni ei mene "tukkoon.
Hyvä apu flunssan tai muun tukkoisuuden hoidossa
Höyry auttaa liman irroittamisessa ja antaa kosteutta limakalvoille. Käyttö ja puhdistus vaatii jonkin verran vaivaa ja perehtymistä. Liman irrotusta ja keuhkojen mobilisointia auttaa se, että puhalluksessa ja sisään hengityksessä on säädettävissä oleva vastus. Toisaalta vastus pitäisi saada kokonaan pois, sillä itse sain kaulan alueen lihakset kipeytymään runsaalla laitteen käytöllä. Kallis laite pelkkään flunssan hoitoon. Allergikot ja astmaatikot sekä urheilijat ja laulajat hyötynevät tästä eniten.
Tehokas ja toimiva
Ostin laitteen vuosi sitten isälleni, jota vaivaa joka flunssassa hankala yskä. Hän joutui käymään lähes aina lääkärissä vaikean yskän vuoksi. Isä ottaa yskän koittaessa laitteen käyttöön: lima irtoaa ja yskä helpottaa. Lääkäriin ei ole tarvinnut mennä enää kertaakaan flunssan takia. Hän on kehunut laitetta kaikille tutuilleen.
Vastasi odotuksiani.
Hengitystä helpottava, mutta ei paranna itse sairautta ( keuhkoahtauma). Käytössä viikoittain.
Hyödyllinen apuväline laulajalle
Hyödyllinen, helppokäyttöinen apuväline laulajalle ja allergikolle. Mieheni on astmaatikko, ja hänkin on hyötynyt laitteen käytöstä. Loistovehje suun, nenän ja kurkun limakalvojen ja äänihuulten kosteutukseen sekä hengitysharjoituksiin.
Erinomainen.
Helpotti hyvin keuhkokuumeesta palautumisessa.
Helpottanut hengitystä,avannut hengitysteitä
Suhtauduin aluksi epäillen koko laitteeseen,mutta olen huomannut,että en enää hengitä niin pinnallisesti kuten aiemmin
Toimii ja suosittelen
Tyttäreni pitkät hengitystieongelmat flunssien yhteydessä saatiin well02 laitteella lyhenemään huomattavasti. Itse olen huomannut, että laite on auttanut siihen, että opettaessani ääneni kestää paremmin.
Tosi hyvä
Tuotekuvaus pitää paikkansa

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.