WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

228,00 € (228,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

WellO2-hyvinvointilaite+ nenämaski hengitysteiden hyvinvointiin. Jos kärsit hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä, kuorsaat, olet ikääntynyt tai urheilija tai käytät ääntä ammatikseksesi, tämä laite voi olla hyödyllinen sinulle. Laite avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Hyvinvointilaitteen toiminta perustuu kansainvälisesti patentoituun teknologiaan, joka yhdistää säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutuksen. WellO2-laite on helppo ja turvallinen käyttää, sillä kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa kuumalle vedelle altistumiselta. Takuuaika 2 vuotta. 

Tuotteen käyttö

Laite sopii käytettäväksi päivittäin hengitysteiden kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Laitteeseen lisätään vesi ja säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus sekä höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään sisään laitteen tuottamaa höyryä. Katso tarkemmat ohjeet pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus: WellO2-laite (+kansi ja kori), jalusta ja virtajohto, 3 suukappaletta, nenämaski, hengityssäädin, jatkoletku, käyttöohje.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.