WARTNER SYYLÄKYNÄ ANNOSTELUKYNÄ 1,5 ML

22,40 € (14933,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas ja helppokäyttöinen kynä jalka- ja käsisyylien poistoon. Kynän vaikuttava-aine kuorii iholta virukselle infektoituneet ja kovettuneet ihosolut ja tilalle muodostuu uutta, tervettä ihoa. Tehoaa heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Kynää on miellyttävä käyttää ja sillä on tarkka levittää geeliä suoraan hoidettavalle alueelle.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 4-vuotiaille. Geeliä levitetään syylälle ohuelti 2 kertaa päivässä 4 päivän ajan. Jos syylä on pieni (nuppineulan pään kokoinen) levitetään geeliä vaine kerran päivässä. Pidetään kynää kärki alaspäin ja kierretään hitaasti yläosaa myötäpäivään (ensimmäisellä kerralla kierroksia on useita). Huomioi, että yläosaa kierretään myötäpäivään. Annetaan geelin valua pensseliosaan 3-5 sekuntia. Annostellaan suoraan hoidettavalle alueelle, annetaan geelin kuivua 10 - 15 minuuttia ennen kuin puetaan päälle tai laitetaan kengät jalkaan. Syylä voi muuttua tummaksi muutaman päivän hoidon jälkeen. Kovettunut iho kuoriutuu pois seuraavan 4 päivän aikana. Käsittely voidaan toistaa 4 kertaa, jos syylä ei ole hävinnyt ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai sairastat diabetesta.

Tuotteen koostumus

Trichloracetic acid, glycerin, carbopol.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WARTNER SYYLÄKYNÄ ANNOSTELUKYNÄ 1,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.