WARTNER JÄÄDYTYSHOITO 50 ML

4/5
27,00 € (540,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopea, turvallinen ja tehokas valmiste käsi- ja jalkasyylien poistoon. Tuote jäädyttää syylän tavallisesti vain yhdellä hoitokerralla, jonka jälkeen syylä irtoaa 10-14 vuorokauden kuluessa. Pakkauksessa mukana jalkaviila. Pakkaus riittää 12 syylän käsittelyyn.

Tuotteen käyttö

Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei alle 4-vuotiaille lapsille.

Tuotteen koostumus

Dimetyylieetteri, propaani.

Tuotearviot (2)

Ei toimi
En tiedä onko syyläni jotain supersyyliä. Käytin kaikki pumpulit jotka pakkauksessa tuli mutta mitään ei tapahtunut. Yksi syylä näytti jotenkin lähtevän...
Todella hyvä
Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kantapään syylästäni lähti musta paksu juuri pois. Todella helppo käyttää ja mukavaa, että vaihtopäitä on noin monta. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: WARTNER JÄÄDYTYSHOITO 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.