VITATABS JODI 150 MIKROG TABL 120 KPL

5/5
8,40 € (0,07 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen joditabletti päivittäiseen käyttöön. Lisäjodista hyötyvät mm. vegaanit, maidotonta ruokavaliota noudattavat sekä henkilöt, jotka käyttävät ainoastaan luonnonsuolaa (ei sisällä jodia). Pääasiassa ihminen saa jodia maitotuotteista, kalasta, kananmunista ja jodioidusta suolasta. Jodi edistää normaalia kognitiivista ja hermoston toimintaa, energia-aineenvaihduntaa, kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä jodi on hyväksi iholle. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä, tabletin annetaan liueta suussa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: jodi 150 mikrog. Ainesosat: mannitoli, maissitärkkelys, kaliumjodaatti, pintakäsittelyaine (E470b).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä lisäravinne vegetaristeille & vegaaneille
Tuote on hyvänmakuinen, sulaa suussa nopeasti - herkälle suulle loistava!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITATABS JODI 150 MIKROG TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.