VITACELL KURKUMA TABL 40 KPL

5/5
20,00 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Meriva kurkumauutetta sisältävä ravintolisä kuuriluontoiseen tai pidempiaikaiseen käyttöön. Tehokkaasti imeytyvä Vitacell Kurkuma -valmiste mm. edistää ruuansulatusta. Maidoton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti 2 kertaa päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: meriva kurkumauutevalmiste 1000 mg, jossa kurkuminoideja 200 mg. Ainesosat: meriva kurkumauutevalmiste (Curcuma longa L.), paakkuuntumisenestoaineet E460 ja E421, kantaja-aine E322 (auringonkukasta), happamuudensäätöaine E330, paakkuuntumisenestoaineet E468 ja E551, pintakäsittelyaine E470b.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

5
Oikein toimiva esimerkiksi ruoansulatukselle.
Tällä lähtee aamut liikkeelle
Tällä lähtee aamut liikkeelle, selvä verenkiertoa elvyttävä vaikutus, solumuutoksia vastaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITACELL KURKUMA TABL 40 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.