VITA LIBERATA FOAMING TAN WATER RUSKETUSVESI SUPER DARK 200 ML

37,80 € (189,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vaahtoava itseruskettava vesi, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle kauniin päivetyksen. Vita Liberata Foaming Tan Water rusketusvesi on täynnä orgaanisia ihoa hoitavia raaka-aineita, kuten vadelma- ja ginkgo biloba-uutetta, jotka kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Sävyttämätön tuote ei sotke vaatteita ja se kuivuu iholla erittäin nopeasti. 6-8 tunnin jälkeen iholla hehkuu täydellisen syvä mutta kauniin luonnollinen rusketus. Sävyt: medium dark ja super dark.

Tuotteen käyttö

Levitä tuote puhtaalle ja kuoritulle iholle. Varmista ettei ihollasi ole kosteusvoidetta tai muuta kosmetiikkaa. Annostele tuotetta levityskintaalle 1-3 pumppausta ja levitä iholle pyörivin napakoin liikkein.

Tuotteen koostumus

Aloe barbadensis leaf juice *, dihydroxyacetone***, glycerin*, decyl glucoside, saccharide isomerate***, Cucumis melo (melon) fruit extract**, hyaluronic acid, Vitis vinifera (grape) seed extract**, Ginkgo biloba leaf extract*, Punica granatum (pomegranate) extract*, Rubus idaeus (raspberry) seed extract*, hydrolysed silk (soie), Glycyrrhiza glabra (licorice) extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid. *Organic. **Natural origin. ***Ecocert.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITA LIBERATA FOAMING TAN WATER RUSKETUSVESI SUPER DARK 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.