VITA LIBERATA FABULOUS ITSERUSKETTAVA VAAHTO DARK 100 ML

5/5
29,60 € (296,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Sävytetty itseruskettava vaahto vartalolle ja kasvoille.

Tuotteen käyttö

Kuori iho, mutta älä levitä kosteusvoidetta tai käytä suihkuvoidetta ennen itseruskettavan levittämistä. Levitä Vita Liberata -rusketustuote aina Tan Mitt -levityskintaalla. Levitys on hyvä tehdä napakoin ja pyörivin liikkein. Pukeudu tummiin ja rentoihin vaatteisiin rusketustuotteen levittämisen jälkeen. Anna tuotteen vaikuttaa iholla 8-12 tuntia tai enemmän. Voit pidentää vaikutusaikaa saavuttaaksesi syvemmän lopputuloksen. Kuivat ihoalueet (esim. jalkaterät ja polvet) on hyvä suojata erillisellä suojavoiteella, kuten Vita Liberatan Moisture Boostilla. Vältät yliruskettuneen lopputuloksen kun levität rusketustuotetta aivan kevyesti näille alueille.

Tuotteen koostumus

Fabulous tinted mousse w/marula Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf water, aqua (water, eau), dihydroxyacetone, cocamidopropyl betaine, saccharide isomerate, tocopheryl acetate, Cucumis melo (melon) fruit extract, hyaluronic acid, Vitis vinifera (grape) seed extract, Ginkgo biloba leaf extract, Fucus vesicolosus (bladderwrack) extract, Litchi chinensis (lychee) fruit extract, Rubus idaeus (raspberry) seed extract, hydrolysed silk (soie), Glycyrrhiza glabra (licorice) extract, Sclerocarya birrea (marula) oil, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, CI 17200 (red 33), CI 42090 (blue 1), CI 19140 (yellow 5).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Ihana!
Vaahtomainen koostumus on helppo levittää tasaisesti ja karttaväri auttaa tasaisen lopputuloksen saannissa. Rusketuksesta tulee intensiivinen mutta luonnollinen, aivan huipputuote!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITA LIBERATA FABULOUS ITSERUSKETTAVA VAAHTO DARK 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.