VITA CALSORIN 500MG+10MIKROG TABL 100 KPL

5/5
17,10 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää kalsiumin imeytymiselle, luuhun kiinnittymiselle ja luun muodostukselle tärkeitä ravintoaineita. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Valmiste sisältää K-vitamiinia, mikä saattaa vähentää varfariinin (Marevan) vaikutusta.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: kalsium 500-1000 mg, magnesium 150-300 mg, D-vitamiini 10-20 mikrog, C-vitamiini 30-60 mg, B6-vitamiini 1-2 mg, K-vitamiini 30-60 mikrog. Ainesosat: kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskamelloosinatrium), askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, talkki), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väri (titaanidioksidi), kolekalsiferoli(D3-vitamiini)-valmiste, pyridoksiinihydrokloridi, fyllokinoni, maltodekstriini, polysorbaatti 80, osittain hydrolysoitu soijaöljy, sakkaroosi, maissitärkkelys. Sisältää liivatetta (peräisin naudasta). D3-vitamiinin lähtöaineena lampaan villa.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Naisten vitamiinivalmiste :-)
Monipuolinen luustovitamiiniyhdistelmä - perinteinen magnesiumsuolamuoto auttaa minulla myös mahan toimintaan. Suolistosairauden vuoksi tarvitsen tätä vitamiiniyhdistelmää, toimii!
Erittäin hyvä
Helppo niellä ja tykkään kun siinä on yhdessä tabletissa magnesium ja kalsium + muita tärkeitä vitamiineja.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VITA CALSORIN 500MG+10MIKROG TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.