VISIOBALANCE OPTI TABL 60 KPL

19,00 € (0,32 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kehäkukkauutteen luteiini ja zeaksantiini, mustikkajauhe, rannikkomännyn kuoriuute sekä valitut vitamiinit silmien kuntoa tukemaan. Sisältää myös sinkkiä, joka edistää näön pysymistä normaalina. Kehitetty yhdessä silmälääkärin kanssa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: luteiini 10 mg, zeaksantiini 0,5 mg, C-vitamiini 50 mg, E-vitamiini 10 mg, mustikkajauhe 30 mg, sinkki 5 mg, Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute 10 mg, mangaani 2 mg, B12-vitamiini 3 mikrog, B6-vitamiini 2,2 mg, foolihappo 300 mikrog. Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, FloraGLO lutein kehäkukkauute, L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, mustikkajauhetta, sinkkisitraatti, Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute, mangaanisitraatti, pintakäsittelyaine E 470b, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VISIOBALANCE OPTI TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.