VIRKON S DESINFIOINTITABLETTI 50 KPL

40,00 € (0,80 €/KPL)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Tuotetieto

Virkon S on tehokas laajaspektrinen desinfektioaine pinnoille. Virkon S:llä on dokumentoitu teho viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan. Yhdestä tabletista saa puoli litraa valmista desinfiointiliuosta. Biosidi.

Tuotteen käyttö

Liuota yksi Virkon S tabletti 500 ml:aan vettä. Levitä liuosta huolellisesti desinfioitavalle alueelle ja huuhtele alue 10 minuutin kuluttua kylmällä vedellä. Huuhtele erityisen huolellisesti, jos on oletettavissa pidempi kontakti metallipintoihin. Valmis käyttöliuos tulee käyttää 5 päivän kuluessa. Älä säilytä suorassa auringonvalossa. Säilytä kosteudensäilyttäjä purkissa. Tutustu huolellisesti pakkauksen käyttöohjeisiin, ensiapuohjeisiin ja varoituksiin. Muu käyttö ei ole sallittu, vain ammattikäyttöön. Vaaralausekkeet: Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää dikaliumperoksodisulfaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Turvalausekkeet: Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä suojakäsineitä ja silmien/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin. Hävitä sisältö ja pakkaus paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten säädösten mukaan. 

 

 

Tuotteen koostumus

Valmisteen tehoaine: pentakalium-bis (peroksidimonosulfaatti)-bis (sulfaatti) 504 g/kg. Ainesosien nimet: dikaliumperoksodisulfaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VIRKON S DESINFIOINTITABLETTI 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.