VIRBAC VET AQUADENT TIIVISTE LIUOS 500 ML

4/5
24,80 € (49,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Maistuva ksylitolia sisältävä juomaveteen lisättävä liuos koirille ja kissoille. Virbac vet aquadent estää hammaskiven syntymistä sekä raikastaa hengitystä. Hyödyllinen lisä lemmikkien jokapäiväiseen suuhygieniaan. 

Tuotteen käyttö

Ravista Virbac vet aquadent tiivistettä hyvin. Lisää tiivistettä pakkauksen mittamukilla päivittäin kissan tai koiran juomaveteen. Vaihda vesi joka päivä, vaikka sitä ei olisikaan juotu. Älä ylitä ohjeannosta. Kissalle päivittäiseen juomaveteen: 2,5 ml. Koiralle < 10 kg 5 ml päivittäiseen juomaveteen. Koiralle 10-25 kg 10 ml päivittäiseen juomaveteen. Koiralle > 25 kg 15 ml päivittäiseen juomaveteen.

Tuotteen koostumus

Glyseriini, ksylitoli.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Koiran hengitys ei haise
Tuote on tehokas, hillitsee bakteerien kasvua ja raikastaa koiran hengityksen. Koira (Jackrusselin terrieri) ei näytä välittävän mausta, jos se jollekin edes maistuu.
Ei maistunut koiralle
Koira ei välittänyt juoda tällä liuoksella terästettyä juomavettä, joten tehoa en pysty arvioimaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: VIRBAC VET AQUADENT TIIVISTE LIUOS 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.